Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Голяма трябва да е печатната ти грешка щом пишеш м/у клавишите.Разликата от "У" до "О" е цял клавиш на клавиатурата и съм сигурен,че такава грешка трудно може да се направи от невнимание.Относно никът ми - нито знаеш по какъв повод е такъв,нито знаеш защо Ботев е на аватар.Първо никой не е казал,че двете неща са свързани.А аз се надявам да има повече хора като мен,които се "гаврят" с националните ни герои,защото тогава ще е още по-голяма "гаврата" на българските смешници във форума на СУ !
А аз се надявам да има повече хора като мен,които се "гаврят" с националните ни герои
......както казах вече..... просто поредният смешник, дето му знае мн Остата /впрочем би ли ми казал дали думата се пише с о/у или ъ.... жалък си пич, вземи се в ръце/
Има правописни речници там можеш да направиш справка.Честно да ти кажа не те познавам и не ме интересува какво мислиш за мен.Приятелите ме ценят заради това,че съм им се доказал по не един и два параграфа.Истината е,че не ме интересува твоето мнение,а ме интересува мнението на хората около мен.Относно ника ми,близките на мен хора знаят значението му.Дай боже да съм смешник в очите на такива индивиди като теб !