Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Stark написа:Всецяло съм удивен и душевно разнебитен от констатациите и умозаключенията на многоуважаемата госпожица Атлантис,която с явно вродените си надбитиини парапсихологически способности успя да систематизира и изложи на форумското внимание един подробен личностен портрет,изхождайки от дефиниционното множество на понятието ГЪЗ.Хвала на такива блестящи млади умове,осъзнали значението на ГЪЗА за цялостното екзистенциално пребиваване на инидивида.
В кратце-ко аджеба друсаш бе джанъм
По повод изказването ти,Старк- къде се буташ в личните ниразпри с Че?
Очевидно изхождайки от интервала на понятието "Гъз"(или седалище, както се изразяват авторите на болшинството учебници по антаомия и биология), ни предоставяш изгледите си формирани на база богат личен опит
Старк, от теб беше поводът, но причината за свръхмногословните ни апологетики с Че Гевара си остава сблъскът на его-тата...
Алюзията ти относно анализационните ми спосбности ще пренебрегна с оглед на личното ми уважение към добрия тон и тактично "затваряне на очите"
Atlantis написа:Г-н Гевара, моля когато се позовавате на чужди думи, изказвания и мисли, или иначе казано цитати, да упоменавате правилно източника си! В случая госпожица greeny няма нито вина, нито заслуга за по-горния МОЙ пост Също така нашите лични конфликти с Вас г-н Гевара не би тряябвало да обременяват никой друг, в т.ч. и greeny.
ПП Редактирай си леко поста за не се окаже, че се караш с който ти попадне във форума
Ъмммм... ама ти сериозно ли... Чекай (кхъхъ) сега да пробвам пак: greeny пише:
greeny написа:
хахаххахххахахаххахах добър си
за МЕН. Израза ми харесва и го ползвам като цитат, коментирайки ТВОЯ пост. Кви заслуги, кви обременявания... greeny, душо, ти чувстваш ли се обременена от мен и виновна за нейния пост?
greeny, душо, ти чувстваш ли се обременена от мен и виновна за нейния пост?
мн ясно. според закона за авторското право, както и според з-на за защита на личните данни нямаш правото да ме цитираш, без мое позволение. дължиш ми обезщетение от 2 бири !!!
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.