Сесия на специалността ПРАВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
Карай, те ще се прехвърлят другата година редовноnrggirl написа: е малко ще ви е трудно, освен ако разбира се не киснете нон-стоп в СтудГрад по простата причина че почти нямате ходене в университета, респ. почти никакви срещи с колегите... даже ако не се лъжа задочниците от моя курс са в други блокове в СтудГрад, не са при редовното...
А и ще имат повечко свободно време, нищо не им пречи да наминават насам... ;0 Хем ще обменяме научен мат'рял хахах
Viva la Revolucion!
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
ММммм, според мен друго искаше да каже (или се бъркам?) - че вашите лекции са хем по-малко като бройка, хем са или късно вечер, или събота и неделя (щото все пак са предназначени за хора, които бачкат), докато нашите са от понеделник до петък, обикновено от сутринта до към обяд-следобяд. Затова и почти няма да има засечки. Ама ше го измислим, няма страшно
Един пич от моя клас (вече бивш клас) е при вас, тъй че агентите са навсякъде.
Viva la Revolucion!
Ама задочното не е ли за отслужили казарма или освободени?:)Аз видях две момчета като се записвах-ама не ми харесаха...Нищо де.Да има някакви.Che_Guevara написа:ММммм, според мен друго искаше да каже (или се бъркам?) - че вашите лекции са хем по-малко като бройка, хем са или късно вечер, или събота и неделя (щото все пак са предназначени за хора, които бачкат), докато нашите са от понеделник до петък, обикновено от сутринта до към обяд-следобяд. Затова и почти няма да има засечки. Ама ше го измислим, няма страшноЕдин пич от моя клас (вече бивш клас) е при вас, тъй че агентите са навсякъде.
Това е за задочнооо...за редовно-на 2ри.Дано ти стигне...1 стотна..егаси гадното.tilix написа:Аз все още чакам за редовно, 0.01 ми е разликата, но да попитам - какъв е този 11-ти септември??? Нали се започва на 2-ри октомври?beberona написа:моля ви ,ако някой знае до кога са очните на 1ви курс да ми каже.Зная ,че почваме на 11ти септември,но ми е необходимо да знам и до кога сме..благодаря