ще има ли промяна при кандидатстване през 2007/2008 година
Модератор: Boromir
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Да, същия матр'иал като тоя дето щяло да има мааалко по-малко двойки на историята от миналата година, а се оказаха цели 12%?Joker написа:Нарочно назначена учена комисия не е предложила промени в структурата на КС изпита по история, но може да има промени в материала, както бе и тази година. Тва - от "кухнята"
-
kravhimikat
- В началото бе словото
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
kravhimikat
- В началото бе словото
- greeny
- Пишете, о, братя
Re: ПРОМЯНА ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ 2007/2008 ГОДИНА
и според мен добре правиш, че от сега искаш да се подготвяш. аз ходих на уроци по литература в 11 клас и на история в 12ти. така много по-добре разграничаваш материала, а не да се чудиш в една седмица дали да си научиш темата за Аспарух или да четеш и интерпретираш Ботев. Всичките ми познати, които учиха и 2те в една година трудничко издържаха, а на мен си ми беше екстраzoxoxo написа:Аз се интересувам Яворе точно от правото. И как ще се влиза право в УНСС догодина. Впрочем аз ще кандидатствам чак след две години, но нали все пак отсега ще трябва да се подготвя.
а относно изпитите - още никой не може да каже дали ще има промяна и каква ще е тя. има само слухове. ще се разбере със сигурност април-май 2007
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.