част от дневния ред ,защото искате постоянно да се виждате, напримерAtlantis написа:Среща с половинката се превръща в част от дневния ред (например)
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Joyride
- Пишеща машина
Re: .
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
с моя приятел често се караме,но като се наспим винаги ни минава!уж сме се разделяли няколко пъти,но какво разделяне е щом се чуваме по 1000 пъти на ден!та така-в игри и закачки вече 4 години!
- Joyride
- Пишеща машина
Re:
дани написа:с моя приятел често се караме,но като се наспим винаги ни минава!уж сме се разделяли няколко пъти,но какво разделяне е щом се чуваме по 1000 пъти на ден!та така-в игри и закачки вече 4 години!
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Сродна душа.Crematory написа:Това е от хороскопа,че така си приличаме, хахаха![]()
![]()
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
ахх..гадно е,особено когато уж те чакат толкова нови неща и какво желание да имаш да ходиш да учиш , да се сдобиваш с нови приятели....... всичко си има край, ще приключат и тегавите дни..но се моля да е по-бързо,че ....zlatoto написа:3 години ми е най-дългата,но последните няколко месеца си беше направо замряло всичко.Следващата пък беше 1 година и 2 месеца и приключи на 20 юли(полседния ми изпит)Все още е тегаво.
edited by Crematory: Ще те помоля да пишеш на кирилица. Поправям ти вече втори пост!
Ами един месец повече от времето, което се отчита на линията с мечоците в подписа ми. На 19 години съм
/Скоро обаче чуквам двайсетака. / Тайната - и аз още се чудя каква е ... 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър