първа година право!!!help
Модератор: MidwinterSun
- m.petrova.bg
- В началото бе словото
първа година право!!!help
как протичат упражненията?какви са предметите?може ли да не се присъства на леции и упражнения?колко?как?и как е програмата?има ли си първи курс "секира"
и т.н?моля ви помогнете 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Lorie
- Летящите Пръсти
1 семестър: История на Б-ската д-ва и право; Общо Учение за д-вата; Обща Икономическа Теория; Обща Теория на Правото; Реторика; Полит. и Правни Учения; Политология. Като избираеми могат да се вземат и Латински и Западен език.
2-рия семестър Историята и Икономиката се заменят с Римско Право и Философия на Правото.
3ти семестър мисля, че Административно, Конституционно, Гражданско (много гадно било), Международно публично и някакви избираеми, но не знам какви са.
Това е, което знам.
2-рия семестър Историята и Икономиката се заменят с Римско Право и Философия на Правото.
3ти семестър мисля, че Административно, Конституционно, Гражданско (много гадно било), Международно публично и някакви избираеми, но не знам какви са.
Това е, което знам.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Шопов е най-добрият асистент може би по ОТП. иначе нито лекциите нито упражненията си заслужават кой знае колко, така или иначе не ти стига за изпита да ходиш на лекции, а трябва да седнеш да изчетеш учебниците. аз съжалявам само че го усетих твърде късно в първи курс...Juliana написа:ако си при Шопов на у-я по ОТП също е добре да ходиш
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами в общи линии глупости, не помня вече, напълно ненужни работи, свързани с начина на функционираве на Апис, Сиела и подобни нормативни системи. еднствените по-интересни неща са накрая - електронно правителство, регистър БУЛСТАТ, ЕСГРАОН, и подобни, по-практични и съвременни неща...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!