здравейте,
ако случайно има някой ,който иска да се прехвърли тази година и знае сроковете за това ще му бъда много благодарна ,ако ми каже ,защото не съм в софия в момента,а от учебен отдел не вдигат телефонапък ми е наистина важно да се прехвърля
мерси много предварително:)
срокове за прехвърляне в друга специалност 2006
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
срокове за прехвърляне в друга специалност 2006
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!
-
dara_of_chaos
- В началото бе словото
Re: срокове за прехвърляне в друга специалност 2006
Сроковете са от 21.08.2006 до края на месеца.Аз също се надявам да се прехвърля. Пожелавам ти успех 
прехвърляне:)
здрасти,мерси за инфото -в крайна сметка бях принудена да ида на място и подадох вече документи-дано имеме късмет!:)въпреки че тези в учебен отдел пак не ми обясниха много ясно нещата-като например на мене не ми трябвала служебна бележка с оценката от кандидатстудентския изпит,защото се подразбирало ,че имам поне 4,50-което е изискването?!и нали щом е изискване ,това означава ,4е не само годишният ми успех е важен?!много странно ...не знам...
иначе ти какво искаш да се прехвърлиш?
иначе ти какво искаш да се прехвърлиш?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!
-
dara_of_chaos
- В началото бе словото
Да, задължително е да си завършил успешно първи курс, т.е. да нямаш нито един невзет изпит.Гост написа: Трябва ли да си взел всички изпити, за да се прехвърлиш?
Това което с цялата си душа исках да се прехвърля беше психология, но тъй като не мога да покрия изискванията, демек-нямам успех над 4.50 от кандидатстудентските, няма да мога да уча товаbubi.to написа: иначе ти какво искаш да се прехвърлиш