РисуванеТо като избор и НеоБходимост :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

РисуванеТо като избор и НеоБходимост :)

Мнение от izvynzemno »

Някой от вас занимава ли се с рисуване по-изявено?
ще ми е интересно да науча, аз лично много се интересувам от това, а такава тема доколкото видях все още няма във форума. :roll: :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

рисувам. със светлина.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Преди много се занимавах с рисуване. Бях добра, печелех наградки. Откакто влязох в гимназията не ми остава много време... Предпочитам да се занимавам с приложно изкуство. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

завърших гимназия с профил изкуства, но от завършването само няколко пъти съм сядал да рисувам...
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

аз пък не мога да спра да рисувам, дори когато искам. при рисуването има една такава работа-то може да те остави, ама ти не можеш :wink:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Аз преди се занимавах доста сериозно с рисуване - конкурси, награди...Ама животът нещо ме повлече в друга посока..За жалост. Отдавна не съм се занимавала с нещо такова (освен като бях в Търново за изпити, ама то там не може да се стърпи човек...)
Вече обаче не ми се отдава толкова много. Пак за жалост. :(
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

izvynzemno.blog.bg
там си публикувам по някоя и друга рисунка от по-старите(като бях на 15-16-17г.)
:roll:
(Кърт Вонегът)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Има и добри :wink:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

като хоби. а някой да се занимава с 3д моделиране?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

1-7кл. бях такъв профил...доста рисувахме, доста пленери правехме...ако бях отишла да уча в Трявна или Троян сега вероятно шях да съм добра в това... :)
някак успокояващо е. като влязох в гимназията обаче имах твърде малко време за рисуване и остана на заден план :( не съм сядала да рисувам от 2-3 години...май ще пробвам да видя какво ще стане :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

още от малка имах афинитет към рисуването,но едва преди близо две години започнах по-сериозно...стана съвсем случайно..те хубавите неща,винаги се случват неочаквано,..тогава,когато не очакваш :D та един ден просто си драснах набързо две изображения от обложките на два албума,понеже бяха мноо арт и започнах да събирам всичко ,което съм си драскала преди в една папка...постепенно се запалих и мноо успокояващо ми действаше да изляза на някоя пейка,да си пусна плейера и да прерисувам нещо :D направо потъвах в някакво спокойствие :D нямам много авторски рисунки,тоест повечето аз съм ги рисувала,но не са моя фантазия,а съм ги виждала от комикси и т.н..но осъзнах ,че имам някакъв малък талант,който може да се развие с времето..месец след около това тръгнах на уроци по рисуване,просто за да видя на какво ниво съм и дали има смисъл да продължавам ,за да кандидатствам с това..добре вървеше,но осъзнах,4е нямам достатъчно време,за да се подготвя както трябва и затова се захванах с по-сигурното начинание- литературата...
сега,последната половин година ,не ми остана никакво време да рисувам и да се развивам,но се надявам скоро да имам такова!...иначе обичам много графиката и понякога прекалено мноо се хващам за малките детайли,но това не е лошо нали? :D и съм се убедила,че без някаква муза,не стават работите :lol:

P.S. Zaharinka и тука те срещам май май :D АГ-то rox,right? :lol: :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз не че съм се занимавала както по-горните форумци, даже не мога и да кажа, че рисувам кой знае колко добре, въпреки, че баща ми и брат ми рисуват страшно , но самото занимание постоянно някъде и нещо да си драскам винаги ме е влякло :D само дето единственото, което ми харесва от "произведенята ми на изкуството" са надписите, които си окрасявам и изписвам по най-различни начини...а иначе евала на всички, които имат талант и владеят рисуването като изкуство :notworthy:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

ChiLL_PiLL написа: P.S. Zaharinka и тука те срещам май май :D АГ-то rox,right? :lol: :lol:

richtig :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Аз не
.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”