Доколкото четох, не съм видяла да го има, но Winyan (мисля, че така беше никът) спомена, че май има колежки, които ходят на бадминтон и затова питам, ако някой случайно има малко повече инфо.
Бадминтон
Модератори: ники, Methuselah
Бадминтон
Някой може ли да ми акже дали в университета го има този спорт и ако да, къде са базите?
Доколкото четох, не съм видяла да го има, но Winyan (мисля, че така беше никът) спомена, че май има колежки, които ходят на бадминтон и затова питам, ако някой случайно има малко повече инфо.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
еей паразайт-еваларка за аватара ,но най-вече за подписа -тфа ми е 1 от любимите откъси
иначе и на мен ми се цъка бадминтон,не съм играл от 6-7г ;о
иначе и на мен ми се цъка бадминтон,не съм играл от 6-7г ;о
"... the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved ..."
"I saw that my life was a vast glowing empty page and I could do anything I wanted."
"The silence was an intense roar."
"I saw that my life was a vast glowing empty page and I could do anything I wanted."
"The silence was an intense roar."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Meth-Tical
- В началото бе словото
Re: Бадминтон
И все пак , никой ли няма повече информация дали наистина съществува такъв спорт в СУ... ?
- Nasko_tkd
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
Бадминтон - къде?
Здравейте! Имам въпрос свързан с бадминтон - къде може да се практикува при най-изгодни условия? Видях, че в Борисовата е по 10лв. на час и ми се видя твърде много...
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Re: Бадминтон - къде?
Преди мнооого време играх в една зала в Люлин. Там имаше доста добри условия. Някъде до кооперативния пазар се падаше.
- Nasko_tkd
- В началото бе словото
Благодаря - ще проверя! 
5 кинта на човек на час не е чак толкова много. Футболът излиза горе-долу толкова навсякъде.Nasko_tkd написа:Здравейте! Имам въпрос свързан с бадминтон - къде може да се практикува при най-изгодни условия? Видях, че в Борисовата е по 10лв. на час и ми се видя твърде много...

- Nasko_tkd
- В началото бе словото
Ами, аз искам да си играя по 3 часа и тая тарифа ми идва в повечеBaggins написа:5 кинта на човек на час не е чак толкова много. Футболът излиза горе-долу толкова навсякъде.
Имали играчи още на този спорт. Аз само в морската градина във Варна съм виждал 5 6 човека и те са все едни и същи.