Мис Кандидат-студент :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е това последното го пренебрегвам, но идеята за събиране на по бира е старичка. И понеже предложих среща на бъдещите биолози-първокурсници, а среща за участниците и гласуващите в мис и мистър е предложена от някой друг, предлагам да ги съчетаем 2 в 1. Помня едно време колко забавно беше на първите форум срещи на 1аег... макар че там поне имаше едно ядро от познаващи се хора - порът е приятел и къмпани - а сега...

- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ех, добре. Така... да видим съботите... нека да не е на 9ти, че да не помисли някой, че празнуваме и да ни дадат после по новините... 16ти септември в бирария ХАЛБИТЕ на 5те кьошета... някъде бях обяснявала къде е. НЕ на малките 5 кьошета, на големите, малко нагоре по Прага. Час... 18?Stark написа:
И то за бира само се говори,а нищо не се прави по въпроса![]()
Това е както за участвалите в конкурса /независимо от това как - като кандидат или като ценител/, така и за биолозите, с които уговаряхме някаква среща на същото място. Да се чувстват поканени и всички останали форумци. Друго, друго... еми задължително порът, сикса, мечо и спарк да дойдат
Едит: може това мнение да бъде сплитнато от модовете като нова тема, че да не пиша същото.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
лейди ийв, ми обещал съм, но няма да съм в София на 16-ти. От провинцията съм все пак, малко по-късно ще се идва към СФ. Но ако изникне нещо и имам път нататък, ще съм на линия
Пагане, ти това хубаво го викаш, ама не е хубаво така между миските, я си представи всичките хубави момичета да се вземат една друга...какво ще правиш после?
Пагане, ти това хубаво го викаш, ама не е хубаво така между миските, я си представи всичките хубави момичета да се вземат една друга...какво ще правиш после?
- Nikince
- Пишеща машина
Хахахах идеята за римското парти никак не е зле. Но прави сте
Не са вече това, което са били навремето:) Са съжаление
Отностно купона и биричката
Аз съм МНОГО ЗА !
)))))))))))))
Ама предлагам те да не са само преди началото на семестъра, а да са основно ПО ВРЕМЕ на него:)))))))))))))
От купон на лекции, приятелите казват че било много забавно, така поне скучните преподаватели ти се стрували много забавни
))))))
ПС: Паган.........ако бях на твое място, щях да направя всичко възможно да отидя на срещата с Миските:) Такъв си късметлия.......не с 1 а с 2
И пак отказваш
Посрамваш мъжката част от обществото:)
Отностно купона и биричката
Ама предлагам те да не са само преди началото на семестъра, а да са основно ПО ВРЕМЕ на него:)))))))))))))
От купон на лекции, приятелите казват че било много забавно, така поне скучните преподаватели ти се стрували много забавни
ПС: Паган.........ако бях на твое място, щях да направя всичко възможно да отидя на срещата с Миските:) Такъв си късметлия.......не с 1 а с 2
Хаха спокойно и аз не знамJ`E`K`O написа:Nikince, идеята да продължат през семестъра е суперА на Паган, наистина изпуска много човека ама като няма възможност...Карай, той ще си навакса
А тея римски партита..само аз ли не знаех какво са и не съм присъствал на такова бе