Ден на КСК-благодарността

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Atlantis написа:Намирисва ми на интимни предложения тук...
Намирисва ми, че тоя заек от аватара странно се връзва с интимните предложения. Следвай пунктираната линия....
Viva la Revolucion!
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Че, щом искаш- добре си дошъл! :hippy2:
Изображение
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Да заселим пенетрационните лагери...
Viva la Revolucion!
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Che_Guevara написа:Да заселим пенетрационните лагери...
Що бе, ти сам не можеш ли? Начинаещи...
Изображение
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Не мога. Не достигам...
Viva la Revolucion!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

вие май се ориентирате към един по-особен тип благодарност :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

greeny написа:вие май се ориентирате към един по-особен тип благодарност :)
Грийни, това ако питаш мен си в жива простотия от страна на г-н Гевара, а и от моя също донякъде... Явно с него само по темата а бирата сме на едно мнение...
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Тук се очервата забавно ъъъ.. парти, и усещам, че пак не съм поканена :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

black_lady написа:Тук се очервата забавно ъъъ.. парти, и усещам, че пак не съм поканена :lol:
Лейди, то пък едно парти....
Изображение
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Atlantis написа:Грийни, това ако питаш мен си в жива простотия от страна на г-н Гевара, а и от моя също донякъде... Явно с него само по темата а бирата сме на едно мнение...
Хммм, нека преосмислим казаното от вас твърдение, г-це Атлантис, и да насочим изцяло нашето внимание върху формиращия се казус. Според нашия консорциум от двуроги блеещи животни този метод на себеизразяване е продиктуван от един изключителен свръхаз, който систематизира в себе си всички сюблимни моменти на себечувство и силна емоционалност, което от своя страна напълно изключва прокламираната от вас алтернатива за дефинирането на моите лексеми, свързани в единно смислено цяло, като простотия. :idea:
Viva la Revolucion!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Хммм, нека преосмислим казаното от вас твърдение, г-це Атлантис, и да насочим изцяло нашето внимание върху формиращия се казус. Според нашия консорциум от двуроги блеещи животни този метод на себеизразяване е продиктуван от един изключителен свръхаз, който систематизира в себе си всички сюблимни моменти на себечувство и силна емоционалност, което от своя страна напълно изключва прокламираната от вас алтернатива за дефинирането на моите лексеми, свързани в единно смислено цяло, като простотия.
хахаххахххахахаххахах :lol: добър си

Тук се очервата забавно ъъъ.. парти, и усещам, че пак не съм поканена

направи като мен - самопокани се :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Che_Guevara написа:
Atlantis написа:Грийни, това ако питаш мен си в жива простотия от страна на г-н Гевара, а и от моя също донякъде... Явно с него само по темата а бирата сме на едно мнение...
Хммм, нека преосмислим казаното от вас твърдение, г-це Атлантис, и да насочим изцяло нашето внимание върху формиращия се казус. Според нашия консорциум от двуроги блеещи животни този метод на себеизразяване е продиктуван от един изключителен свръхаз, който систематизира в себе си всички сюблимни моменти на себечувство и силна емоционалност, което от своя страна напълно изключва прокламираната от вас алтернатива за дефинирането на моите лексеми, свързани в единно смислено цяло, като простотия. :idea:
г-н Гевара, сваляйки цялостния регистър на екзистенциалната филипика, с окято току-що ми демонстрирахте широки познания в областта надумите с латински генезис, до едно ниво на общоразбираем език, поне що се касае до средноинтелигентните индивиди, Вие с устрема на Наполеон и увереността на Нострадамус, успяхте да реализирате себе си (в качеството си на човек с закостеняло его и консервативна лична позиция в общуването с другите) като средностатистически индивид от мъжки пол в краяна една възраст, често обозначавана като "пуертет", за да покажете на съфорумците си непркикрито отсъствие на чувство за хумор, допълтнително комплицирано от наличието на неувереност в собствените думи.
Казано на простичък език: зад досадното ти многословие не се крие нищо интересно, нито пък нещо повече от арогантата ти натура!
Изображение
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Atlantis написа:г-н Гевара, сваляйки цялостния регистър на екзистенциалната филипика, с окято току-що ми демонстрирахте широки познания в областта надумите с латински генезис, до едно ниво на общоразбираем език, поне що се касае до средноинтелигентните индивиди, Вие с устрема на Наполеон и увереността на Нострадамус, успяхте да реализирате себе си (в качеството си на човек с закостеняло его и консервативна лична позиция в общуването с другите) като средностатистически индивид от мъжки пол в краяна една възраст, често обозначавана като "пуертет", за да покажете на съфорумците си непркикрито отсъствие на чувство за хумор, допълтнително комплицирано от наличието на неувереност в собствените думи.
Казано на простичък език: зад досадното ти многословие не се крие нищо интересно, нито пък нещо повече от арогантата ти натура!
Ееееехехххуехуехеухе, greeny, ако позволиш (всъщност и без да позволиш), ще те цитирам:

АхАХхахахАХХАхАХАХаххахАХА, добра си :lol:
Кефиш мЪ, честно. Казано на простичък език : зад досадното ми многословие се крие само едно - права си гаргара тука, а ти доста добре се вписваш в интериора. ДОбре дошла 8)
Viva la Revolucion!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Всецяло съм удивен и душевно разнебитен от констатациите и умозаключенията на многоуважаемата госпожица Атлантис,която с явно вродените си надбитиини парапсихологически способности успя да систематизира и изложи на форумското внимание един подробен личностен портрет,изхождайки от дефиниционното множество на понятието ГЪЗ.Хвала на такива блестящи млади умове,осъзнали значението на ГЪЗА за цялостното екзистенциално пребиваване на инидивида.

В кратце-ко аджеба друсаш бе джанъм :shock:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Che_Guevara написа:Ееееехехххуехуехеухе, greeny, ако позволиш (всъщност и без да позволиш), ще те цитирам:

АхАХхахахАХХАхАХАХаххахАХА, добра си :lol:
Кефиш мЪ, честно. Казано на простичък език : зад досадното ми многословие се крие само едно - права си гаргара тука, а ти доста добре се вписваш в интериора. ДОбре дошла 8)
Г-н Гевара, моля когато се позовавате на чужди думи, изказвания и мисли, или иначе казано цитати, да упоменавате правилно източника си! В случая госпожица greeny няма нито вина, нито заслуга за по-горния МОЙ пост Също така нашите лични конфликти с Вас г-н Гевара не би тряябвало да обременяват никой друг, в т.ч. и greeny.

ПП Редактирай си леко поста за не се окаже, че се караш с който ти попадне във форума ;)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”