Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
п.с. абе с тебе отървахме казармата.... кога ше ОдиМ на вечеря в Шератон
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
На мен само Борислава от Бургас ми хваща окото. Не лоша мацка.
И лейди ив е готина ... ти май си от английската щото си ми супер позната.
Иначе за останалите... сори догодина пробвайте пак
aaa66 написа:На мен само Борислава от Бургас ми хваща окото. Не лоша мацка.
И лейди ив е готина ... ти май си от английската щото си ми супер позната.
Иначе за останалите... сори догодина пробвайте пак
от английската е да, miss bal на всичкото отгоре
п.с. Спарк, ма аз не съм ли гъзар а, с miss bal и с miss кандидат-студентка ще ходя на вечеря в Шератон... ех и аз се почувствах човек бе!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
Хаха, Светльо, държа да отбележа, че на двете места деля първото място с чудесни девойки Мен ме порази втората снимка на фрий, тя и роклята й са невероятни. Харесаха ми още няколко момичета, но да не издаваме кои, все пак това са само снимки
SixkilleR написа:
п.с. Спарк, ма аз не съм ли гъзар а, с miss bal и с miss кандидат-студентка ще ходя на вечеря в Шератон... ех и аз се почувствах човек бе!
lady_eve написа:Хаха, Светльо, държа да отбележа, че на двете места деля първото място с чудесни девойки Мен ме порази втората снимка на фрий, тя и роклята й са невероятни. Харесаха ми още няколко момичета, но да не издаваме кои, все пак това са само снимки
за мене си номер 1 и на двете места
п.с. Спарк, мн. ясно братле, тряя се позира пред сел... пров... абе сети се...