Свободен факултет?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

preky
В началото бе словото

Свободен факултет?

Мнение от preky »

От сума ти време се чува нещо за тоя факултет, ама така странно се чува, защото сякаш никой нищо не знае, пък няма и сайт (което наистина за университета е нормално). Та въпросчето ми е съществува ли такова нещо в феноменалния свят или е само в уни-митологията; ако съществува къде е в пространството (и протяжното, и интернет); и как е там, ако някой има впечатления, като оценка на дисциплини/преподаватели/колеги? Питам щото, ако част от работите, дето се чуват са верни, то туй е голяма керия, нали? Пък, кажете и за някакви други курсчета или подобни към унито, свободни естествено, дето имате впечатления от тях, ако ви се разправя.
Гост

Мнение от Гост »

Няма такова нещо все още, но не знам какво точно имаш предвид?!Последните 2-3 години имаше идея да се открива не свободен, а приложен факултет(за приложни науки-нещо като микс от математика, физика, химия, биология и т.н.), но много от факултетиет не го одобриха и гласуваха против и така и не се прие тази идея!!!Не знам в момента дали някой продължава да дерзае по въпроса!
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Хм, гостът съм аз - докога ще продължава да ме изхвъля като се логна, не знам!?
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

В интерес на истината, Факултетът по Приложни Науки беше на път да стане реалност, когато главните поддръжници и радетели за този проект взеха властта в собственте си факултети, след което сметнаха, че той им е ненужен. :(
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Ако ти трябва елитен университет със свободен
факултет като антиказармен вариянт - виж МЕИ.
Имат много яки специялности - МИО,Европеистика,
Право,Фотография и още поне 20.Таксата е нормална,/като на
държавен ВУЗ/,а се учи 3 пъти седмично.И военните не те търсят.
Аватар
Nikcho
В началото бе словото

Мнение от Nikcho »

Хайде пак да се върнем на това нещо!!! Една моя състудентка, от по-малък курс от мен, каза, че паралелно със социалната педагогика учи и в свободният факултет към СУ.....Но не съм я виждал скоро и немога да разбера подробности за тоя факултет!?!?!Някой да знае нещо???
iiccoo

Мнение от iiccoo »

stone написа:Хм, гостът съм аз - докога ще продължава да ме изхвъля като се логна, не знам!?
Пробвай един съвет от мен.Изтрий си от Favorites линка към форума влез си напиши ник и парола и тогава го вкарай пак във Favorites и трябва да стане.А има и друг вариант на проблема ти.има някои антивирусни , които ти трият cookies и така не ти се запазва информацията къде си влизал и къде си регнат и трябва да пишеш всеки път.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Nikcho написа:Хайде пак да се върнем на това нещо!!! Една моя състудентка, от по-малък курс от мен, каза, че паралелно със социалната педагогика учи и в свободният факултет към СУ.....Но не съм я виждал скоро и немога да разбера подробности за тоя факултет!?!?!Някой да знае нещо???
Аз знам :) Това не е точно факултет. Мисля, че го водят Център за образователни услуги. Намира се на 4ти км. в 3 блок. Има добри и интересни специалности, платено е. Питайте нещо по-конкретно ако ви интересува.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
mystic
В началото бе словото

Мнение от mystic »

какви специалности има този център за...какво беше :? за образователни услуги
Търся жилище в района!!
Аватар
mystic
В началото бе словото

Мнение от mystic »

А как ви се струва "Център за социални изследвания на пола"...
Търся жилище в района!!
Аватар
Nikcho
В началото бе словото

Мнение от Nikcho »

Хм мился, ч е не е този център за изследване на пола. Аз знам, че това си е нещо, точно като свободен факултет или университет. Лекциите са вечер и има почти всички най-търсени специалности. Мен конкретно ме интересува психологията.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

аз разгледах този сайт , който ми даде Гост
полезен е

:arrow: С А Й Т
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
mystic
В началото бе словото

Мнение от mystic »

този център можете да го откриете на страницата на СУ...всъщност и двата центъра за които стана въпрос....
Търся жилище в района!!
Аватар
Nikcho
В началото бе словото

Мнение от Nikcho »

е къде на страницата, аз уж разглеждах, но неможах д авидя нищо такова!?! :oops:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

добре де виж сайта дето съм посочил не е лоша информацията :!:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”