Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Малко съм изостанал с технологиите изглежда.Тука вече снимки и имена се преплитат.Време е да наваксам.Казвам се Вальо и ще потърся снимки от бала,че други нямам,но не знам дали дискът е в мен.
Ето ме и мен, може да разгледате в тази директория някой мои снимки.
Едната е правена преди месец-два, другите две са от оняден! http://store3.data.bg/melestorm/Pix/
С дълга коса си точно като китаристът на БОН ДЖОУВИ от най-лудите им години!!!Не съм сигурен за името,ама май се казваше Ричи Самбора.Сори,че се повторих,ама обърках ЦИТАТ с РЕДАКТИРАЙ !
Последно промяна от THE_PARASITE на 18 Авг 2006, 13:06, променено общо 1 път.
THE_PARASITE написа:С дълга коса си точно като китаристът на БОН ДЖОУВИ от най-лудите им години!!!Не съм сигурен за името,ама май се казваше Ричи Самбора
THE_PARASITE написа:С дълга коса си точно като китаристът на БОН ДЖОУВИ от най-лудите им години!!!Не съм сигурен за името,ама май се казваше Ричи Самбора.Сори,че се повторих,ама обърках ЦИТАТ с РЕДАКТИРАЙ !
Хаха, мерси много.Няма май от къде да видя, негови снимки от тези години обаче...