Английска филология
Модератор: Boromir
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
радвам се че мислиш така! честно казано,мен доста ме разубеждаваха за филологията ,дори учителката ми по английски ми каза: "какво ще правиш с тая филология?!"
да ама аз си държа на моето. по-добре да направя грешка,но да знам че съм постъпила според собствената си преценка и желание.
да ама аз си държа на моето. по-добре да направя грешка,но да знам че съм постъпила според собствената си преценка и желание.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- Irreversible
- В началото бе словото
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
въпросче
аз искам да питам някой може ли да ми обясни как се разпределят групите-т.е. по бал ли, и има ли точно определен брой момичета и момчета в една група...
не че съм против женското присъствие ама от училище съм свикнала да сме съотношение 1 към 5 в полза на момчетата и изведнъж една чито женска група примерно ще ми дойде малко като шок
не че съм против женското присъствие ама от училище съм свикнала да сме съотношение 1 към 5 в полза на момчетата и изведнъж една чито женска група примерно ще ми дойде малко като шок
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
И аз съм английска филология. На първо класиране ме приеха тук и се записах, въпреки че ми беше трето желание. Имам бал 28.02 и на второ класиране щяха да ме приемат политология, което ми беше второ желание. Но си прецених, че филологията дава по-реални шансове за някаква реализация, съчетано с добра магистратура. А политологията...хм...трябва да имаш връзки за да се уредиш на хубав пост.
И така, в крайна сметка съм много доволна от специалността си
И така, в крайна сметка съм много доволна от специалността си
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото