Английска филология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

А иначе за специалността-педагогиката е интересна , но реших за себе си, че трябва да уча това, което искам, а не това, което са ме приели на n-то желание.Ако искаш, пиши ми едно ЛС :)
DeMoLiTion is THE MiSSioN
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

радвам се че мислиш така! честно казано,мен доста ме разубеждаваха за филологията ,дори учителката ми по английски ми каза: "какво ще правиш с тая филология?!"
:?
да ама аз си държа на моето. по-добре да направя грешка,но да знам че съм постъпила според собствената си преценка и желание.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

И аз така мисля, освен това филологията въобще не е безмислена.Имам две приятелки от 2ри курс и още първия семестър даваха частни уроци, много са доволни :wink:
Аватар
Nifelheim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nifelheim »

Irreversible - кажи ми че т'ва дето по случайност ти е на аватара е обложката на Duskfall (Lifetime Supply of Guilt)? Ще да е яко... :)

П. П. Тая кирилица ще ме утрепа...
Allah Akbar
Изображение
Аватар
Irreversible
В началото бе словото

Мнение от Irreversible »

Да, аватарът е на обложката на Duskfall , но всъщност аз съм фенка на Macabre артистката , която го е направила - Натали Шау :)
Give me all the peace and joy in your mind
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

въпросче

Мнение от izvynzemno »

аз искам да питам някой може ли да ми обясни как се разпределят групите-т.е. по бал ли, и има ли точно определен брой момичета и момчета в една група... :?:
не че съм против женското присъствие ама от училище съм свикнала да сме съотношение 1 към 5 в полза на момчетата и изведнъж една чито женска група примерно ще ми дойде малко като шок :wink:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

a пичовете от МЕИ, особено компютърните и машнните специалности питаш ли ги?

шок, айде сега :lol:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

ок, мерси за информацията :D
(Кърт Вонегът)
Аватар
^Iskra^
В началото бе словото

Мнение от ^Iskra^ »

И аз съм английска филология. На първо класиране ме приеха тук и се записах, въпреки че ми беше трето желание. Имам бал 28.02 и на второ класиране щяха да ме приемат политология, което ми беше второ желание. Но си прецених, че филологията дава по-реални шансове за някаква реализация, съчетано с добра магистратура. А политологията...хм...трябва да имаш връзки за да се уредиш на хубав пост.
И така, в крайна сметка съм много доволна от специалността си :)
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

:oops: аз не съм от София и не знам дали върви да предлагам такива срещи, но....искате ли да се видим преди откриването и да се запознаем, какво ще кажете? :roll:
(Кърт Вонегът)
Dantata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dantata »

Здравейте хорааа,

И аз, и аз съм Английска филология .... вярно де - учих История .. исках Политология. Но не би. И така филологията я приемам като готинка специалност и се надявам да се запозная с много готини хора! :)
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

здравей! :lol:
много се радвам че се събираме такива ентусиасти!
(Кърт Вонегът)
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Eто ме и мен :) Лично аз се радвам, че съм английска филология, искам си го отдавна. Въпреки, че японистика исках повече. Нищо... :) Ще си науча японски сама :P Поздравявам всичките си колеги и чакам с нетърпение да се запознаем на живо :lol:
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

izvynzemno написа::oops: аз не съм от София и не знам дали върви да предлагам такива срещи, но....искате ли да се видим преди откриването и да се запознаем, какво ще кажете? :roll:
Мисля, че идеята ти е много добра :) Аз съм ЗА :thumbleft:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”