наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
А дано, а дано....то няма да е лошо...апропо, ти не беше ли се засилил за японистика, кво стана?CasapA написа:ами аз съм с 5,33 и мисля че това е една от най-високите оценки, да не кажа най-високата. Сега чакам дали ще съм класиран МИО на трето там или си запазвам МО-то. Явно ще сме колеги, макар и в различни унита
иначе Флай, ти попитай баце Берсекър относно МО, та да чуеш мнението не човек врял и кипял в МО - даже може да ти пусне няколко полезни съвети

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
flyhouse, какво да ти кажа за Иран
какво искаш да чуеш? ако умра - и това ги спре да не монтират нищо, щях да го направя, но няма да ги спре.[/quote]
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
за японистика ми трябваше около 5,20 в Су по немски, пък аз имах 4,47, което в крайна сметка не ми обърква тотално плановете, просто се насочих към второто нещо, което най-много исках- мо в унсс и сега съм там, преди 3 часа ми го потвърдиха лично. В су бях приет психология, като гледам бала за правото, ако го бях писал и там щяха да ме земат, но аз искам да уча езици,политическа история, дори икономика в умерени дози, така че унсс е мястото... поне за мен

- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Така,ако ми позволите и аз да се включа с едно мини въпросче към така любезните МО 4 и 5-ти курс:
Можете ли да ми кажете колегите ви от маг. програма ,незавършили "бакалавър",т.е. от др факултети, на какво мнение са МО "ЗА" или МО "ПРОТИВ"
и трябва ли изпит по чужд език?
Много благодаря на когото отговори!
Ако не е за тук въпросът ми,то много се извинявам
Можете ли да ми кажете колегите ви от маг. програма ,незавършили "бакалавър",т.е. от др факултети, на какво мнение са МО "ЗА" или МО "ПРОТИВ"
и трябва ли изпит по чужд език?
Много благодаря на когото отговори!
Ако не е за тук въпросът ми,то много се извинявам
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ох, забравих , че не съм на модния подиум и пред камерите

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
хехехехе
OOPPPPPSSSSSSS
лятото почти свърши!!!
толкова добре ми влияе Сл. бряг и слънцето и работата ми , но скоро почвам мн сериозното учене! още 10 дни и край
сега съм изправена пред огромен проблем и МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
уча в немска гимназия и имам изпит за Sprachdiplom. съответно трябва да разработвам тема и имам мн малко вереме шото старата ми нестава!освен това ни задължават темата да е свързана със следването после...и понеже съм си решила мо предложете ми тема ,която да е в пряка връзка с МО!за кво да пиша!!!PPPLLLSSSSSSS HELP
ЧЕ ДО 1.СЕПТ. ТРЯБВА ДА СЪМ Я ПОПОДГОТВИЛА!
айде мерси
лятото почти свърши!!!
толкова добре ми влияе Сл. бряг и слънцето и работата ми , но скоро почвам мн сериозното учене! още 10 дни и край
уча в немска гимназия и имам изпит за Sprachdiplom. съответно трябва да разработвам тема и имам мн малко вереме шото старата ми нестава!освен това ни задължават темата да е свързана със следването после...и понеже съм си решила мо предложете ми тема ,която да е в пряка връзка с МО!за кво да пиша!!!PPPLLLSSSSSSS HELP
айде мерси
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Re: хехехехе
Пиши за проблема там около Иран и "ядрената му програма".milky way написа:OOPPPPPSSSSSSS
лятото почти свърши!!!
толкова добре ми влияе Сл. бряг и слънцето и работата ми , но скоро почвам мн сериозното учене! още 10 дни и край![]()
![]()
![]()
уча в немска гимназия и имам изпит за Sprachdiplom. съответно трябва да разработвам тема и имам мн малко вереме шото старата ми нестава!освен това ни задължават темата да е свързана със следването после...и понеже съм си решила мо предложете ми тема ,която да е в пряка връзка с МО!за кво да пиша!!!PPPLLLSSSSSSS HELP![]()
![]()
![]()
айде мерси
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
пиши за ООН, хем е интересно, хем е актуално, хем е международно, въобще, екстра...
и откога това тъпо изискване да е свързано със следването, баси, тия германци се чудят какво да измислят...
и откога това тъпо изискване да е свързано със следването, баси, тия германци се чудят какво да измислят...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър