Ден на КСК-благодарността

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Мисля че не е тук мястото за благодарност към хората, които по един или друг начин са ни мотивирали да не спираме точно на финалната права - те едва ли ще влязат в този сайт. Който е заслужил вече е разбрал какво е означавало това за нас.
Но е голямо изкушение... признавам. Ще подходя като на награждаване на Оскарите :hello1:
На първо място благодаря на преподавателката ми, която беше болезнено откровена и ми призна, че ако не вляза лично ще ме обезглави, за да не се мъча аз :D - ако това не е мотивация!!!
Задължена съм и на любовта ми, която не ме оставяше да чатя и изобщо да припаря да компютъра, докато не науча темата за деня :love5:
И баща ми има заслуга... Със своето безразличие, което демонстрираше към моята подготовка, ме насъскваше още повече да си седна на задника и да уча.
Благодаря и на всички останали, които волно или неволно са станали причина за моя успех!
Дълбок поклон... :notworthy:
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
myselff
В началото бе словото

Мнение от myselff »

аз благодаря на Бог и Богородица,защото ме подкрепяха,благодаря на проверяващите,че са оценили цяла година безсънни нощи,на моята учителка,която не ме караше да зубря,а ми даде възможност сама да се развивам,на търпението на моите приятели,на неверието и подкрепата на моите родители,на учителя ми по литература,на в.стефанов за прекрасното му писане,на щастливите случайности,на моментите на разочарование,на всички и всичко.
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Благодаря на всички проверяващи, които ми отрязаха точно толкова, че да не вляза 1во, а 2ро желание! Благодаря на учителите ми по матемтика и английски, които ми обърнаха толкова много внимание!
Благодаря на готината мацка вчера в ЦИЕК, която тотално ме накара да се чувтствам комфортно и горда, че вече съм СТУДЕНТка! :D :D :D
Изображение
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

хаха :D аз пък не знам изобщо на кой/какво/ да благодаря за това дето ми се случи, защото досега не бях чувала за някой, който без да пипне учебниците да го приемат на I класиране, че и 1во желание на всичкото отгоре :twisted: ... но все пак да е жив и здрав дето се вика :wink:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

....

Мнение от izvynzemno »

Aз благодаря на пича в ректората на СУ, който отговаря на въпроси относно КСК-то, че е толкова готин и ми оправи настроението за седмица напред.

Ей ама наистина беше сладък Embarassed

Хаха, и на мен това ми направи впечатление. А имаше и един много приятен глас, който отговаряше на телефонните обаждания(е, когато беше възможно да се свържеш, де)....може пак да е бил той :lol:

А...по темата...искам освен всичко,да благодаря и на късмета да се падна в зала с 20 човека на изпита по английски, от които поне 16 ми бяха съученици...и...беше доста задушевно,представете си.Все пак е важно да имаш ТолКоВа Близо до себе си хора които харесваш и се подкрепяте, това определено намали напрежението,което си е основната причина хора които са дали всичко от себе си да се провалят на изпитите.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Благодаря на себе си,че постигнах програма минимум,на наште,че ме подкрепяха и не се месиха в решенията ми,на сички другари и другарки,че не се усъмниха в мен и не на последно място на КЪСМЕТА :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Хм... благодаря на един човек, когото много обичам и макар да не писах повече от 3 теми през годината, то в интернет разговори с него се научих да влагам наистина цялата си енергия и както той се изразява концентрирана и целенасочена мисъл 8) А също на прекрасната ми учителка в училище, която ни караше да мислим и макар много хора да протестираха - писането на есета определено разширява възможността за създаване на какъвто и да е текст пък било то и ЛИС... на любимият ми актьр, който е млад, готин, талантлив, но и изключително умен и е завършил не само НАТФИЗ, но и Икономика...
На майка ми, че колкото и да ми вгорчи тази година поне не ми оскуба цялата коса... или ко'са :oops: :twisted:
Е, на Далчев и късмета, който определено мноого ми помогна... все пак съм зодия Стрелец ах! :headbang:
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Никой не благодари на умните глави съставили ипитните теми- нека това бъда аз ;)
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

благодаря на ината си, че макар да виждах, че шанса ми е малук да се вместя на мястото, където исках, продължих само, защото исках да покажа, че мога....е наместих се удобно на това място и сега ми е приятно да чувствам, че съм единственият човек от випуска приет в СУ :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Благодаря на всички,които бяха около мен по време на КСК2006 за търпението и подкрепата!
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Искам да благодаря на феновете си, на мама, тате, стринка, кака, вуйчо...а бе цялата рода. Нека се борим за световния мир и да се обичаме!
Аз ви обичам, обичайте се и вие! :P :P :P
А по темата...всички трябва да благодарим единствено на себе си, защото сами сме си изкарали оценките.Частните ни учителите, колкото и да са умни, добри, всеотдайни и т.н. все пак са получавали пари и то много, за да ни научат на нещо...
...All eyes on me!...
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Искам да благодаря на създателя на бирата, че е направил мойта амброзия.
Искам да благодаря на хладилника, че пази бирата толкова готино студена.
Искам да благодаря на хората, решили да направят примоция на Пиринско - 2лв за 2.5 литра
Искам да благодаря на хората, създали парка Заимов, вторият ми дом.
И както каза СТАРК - искам да благодаря и на късмета, щото без него щях да си поема един дебел х*й в г*за.
И на последно място, но първо място по значение, искам да благодаря на баба, че е родила мама, и на мама, че ме е родила мен :)
Viva la Revolucion!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

ауу аз забравих да благодаря писмено на човека, който благославям всеки ден : Мартин от Силистра(май така беше), който изтегли темата за Далчев. Жив и здрав да е и всичко най-най му пожелавам :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Che_Guevara написа: И както каза СТАРК - искам да благодаря и на късмета, щото без него щях да си поема един дебел х*й в г*за.
Абе то още може да се уреди :roll: Иначе ВИВА ЗАИМОВ
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Stark написа:
Che_Guevara написа: И както каза СТАРК - искам да благодаря и на късмета, щото без него щях да си поема един дебел х*й в г*за.
Абе то още може да се уреди :roll: Иначе ВИВА ЗАИМОВ
Намирисва ми на интимни предложения тук...
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”