Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
cloud_9 написа:Гледам, че колегите прависти усилено обсъждат разните си потоци и групи и понеже видях в програмата (за миналата година) в сайта на ФМИ, че информатиците също са 2 потока от по 4 групи.. та да питам някой дали знае каква е тази хава с потоците и как се определят. Според факулт. номер или по желание
хмм ми ако ние си избираме при кого с кого да сме в една група, да вземем да се наговорим тук и да сме заедно
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)? http://puresmile.blog.bg
Абе то межу 4415х и 4418х не всички са информатика Така че нищо чудно да сме една група, ако ги нареждат така по ред на номерата. Леле представяш ли си някоя група само от момчета! или само от момичета
Аз след дълго колебание избрах - Математика и Информатика съм (поне за сега ) и леличката, която ми върна дипломата от УНСС каза, че добре съм направил - сами си правете изводите колко е добре Бизнес "Информатика" в УНСС
хехе еееееееееееее браво компютърните науки сме след информатиците по издирване и намиране:) ОСвен да правим и една на6а тема ве4е:П ФМИ превзема форума на СУ )) Се пак ние сме "информатиците" на СУ трябва да сме най много ;П