Преразглеждане на оценката?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Ice_Spirit написа:Бягането не е решение за абсолютно нищо!
Във всички случай е възможно най-лесният вариант.
В неговия случай съм убедена, че е. Просто хора като него не могат да се впишат никога в рамките на българската идиотия, от какъвто и да е сорт. Различните тук считат за луди. И това си е. А той изпъква, има лидерски качества, само ще го влудят и накрая стъпчат в който и да е български университет.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

:lol: :lol: :lol:
Не мисля,че си права.Той се знае най-добре.
Toto-I will remember
silviq_
В началото бе словото

Мнение от silviq_ »

какъв идеализъм в Чалгария ?Един изрусен травестит (Азис) печели повече от 6естима висшисти на веднъж и милион и повече българи му се кланят ...Каква спаведливост ,какъв идеализъм.в България ?(аз ли4но някога смятах ,4е ги има тези понятия ,но явно съм грешала)Aко искаш да живееш в нормална реалност ,нямазна4ение ,наистина бягай от България .
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Тези, които имат достатъчно парички, бягат. И на мен ми се иска, ама не може. И затова ще си търпя всичкото, докато мога. После - смърт или свобода.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

8) 8) 8)
Кое те привлича в чуждата страна?
Toto-I will remember
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Лесно е да си идеалист когато всичко е у ред така или иначе, трудно е да си такъв когато нещо наистина зависи от теб.
Азис ще е популярен докато няма нищо което да го замести.
В момента в България има глад за истинска стойностна култура и мисля че има хора, които могат да задоволят този глад. И между другото не чалгата прави хората прости, а който си е прост той си е прост независимо от музикалните си вкусове :idea:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Ice_Spirit написа:8) 8) 8)
Кое те привлича в чуждата страна?
Солидарността, манталитетът като цяло. Уредеността, рационалността. Липсата на бумащина, шуробаджанащина и всички думички с подобни корени в значение. Това ме е привличало от както се помня и винаги ще е така. Живяла съм на много места, но за кратко ( не повече от 5 години ) и разликите са толкова осезаеми. Най-много ми харесва това, че хората се опитват да разберат другия, близкия, а не го игнорират още преди да са узнали името му.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

В другата страна обаче винаги сме чужденци,колкото и да не искаш да го приемеш.
Идеализмът на думи не е никакъв идеализъм.Всеки може да има принципи,но не толкова лесно е да живееш според тях.
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Аз пък никога не съм се чувствала чужденка в другата държава, където и да е - USA, Россия, Франция...И не мога да разбера хората, които казват, че някъде ги третират като чужденци и не ги приемат. За мен това са пълни глупости, няма грам истина в тях. Навсякъде хората са си хора и гледат таланта и знанията, не акта за раждане или ЕГН-то.
Послепис : и албанците са по-солидарни от нас. Добре, нека не са точно албанците, а косовските албанци. Толкова са им живи очите, жадни за знания, с милион пъти повече интереси.
silviq_
В началото бе словото

Мнение от silviq_ »

paladin, човек, на който му харесва Азис не може да е стойностен ..вкуса говори достатъчно за личността ,а ина4е така е, не е нужно да си чалгар за да имаш чалгарски манталитет..а след изрусения ром предполагам 6те се появи някакво друго творение на българската простотия ..
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

той Азис не е сам по себе си---всичките му Пиари и сурията около него е отговорна за това "творение"...
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Азис е много по-талантлив и може би дори природно умен, отколкото много от колегите му в измисления в България поп жанр. Азис е по-достоен с това, че със собствени сили се е превърнал в известен човек. А на другите им е дадено на готово - мама и тати дават парички за клипа, за записа, за дрешките...И въпреки това не съм му фен, по съвсем обясними причини.
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

silviq_ написа:paladin, човек, на който му харесва Азис не може да е стойностен ..вкуса говори достатъчно за личността ,а ина4е така е, не е нужно да си чалгар за да имаш чалгарски манталитет..а след изрусения ром предполагам 6те се появи някакво друго творение на българската простотия ..
Има голяма разлика между това да си прост и нестойностен. Познавам изключително прости като музикален вкус хора, които не са прочели и пет книги през живота си, но са по-интелигентни от 99% от населението. Не бих съдил за една личност по вкуса му, по простата причина, че въпросната личност може и да не е имала допир с нищо друго, освен това, което формира вкуса му. Бих се ръководил единствено по интелектуалните качества-ако човек е умен и може нещо, нека харесва каквото иска. А и както са казали братушките" По вкус и цвет-товарищ нет"
Аз лично Азис го уважавам заради таланта му, а и заради това, че е проявил волята да реализира мечтите си, та макар и да се е наложило да изтърпи унижението да прилича на чучело.
http://jorik.blog.bg/
...............................
silviq_
В началото бе словото

Мнение от silviq_ »

Знае Азис какво се харесва на das man и го предлага .
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

das Man в България = ужас, ала туй пак друга тема.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”