Преразглеждане на оценката?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Епа що да не "хленчи"?
Просто споделя мнение...
Т'ва че девойките с от над 5 на горе, не могат да повярват, че не всичко е розово си е техен проблем.
Просто споделя мнение...
Т'ва че девойките с от над 5 на горе, не могат да повярват, че не всичко е розово си е техен проблем.
It may sound absurd, but don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won’t you concede
Even heroes have the right to dream
It’s not easy to be me...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Само да попитам, възможно ли е да са ти завишили оценката всъщност, а справедливо да заслужаваш по-малко от това, което си получил?нямазначение написа:Но аз не търся "абсолютна" справедливост. Търся някаква справедливост. А ако преебаните са, да кажем, над 30 процента, това ниво спада ли към "статистическата грешка" или напротив, става дума за пълен разнобой в изискванията? Разбери, че не говоря само за своята оценка, а за оценките изобщо, за критериите изобщо... А когато става дума за толкова мащабно преебаване, и да, то е точно толкова мащабно по история и литература, мога да кажа от личен опит, то добре развитите теории за това, че винаги "има един-двама прецакани, но важно е, че като цяло справедливост има", не важат.
"Fifteen men on a dead man's chest
Yo ho ho and a bottle of rum
Drink and the devil had done for the rest
Yo ho ho and a bottle of rum."
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Аз ше ти отговоря, че не е възможно.
По-назад писах, че сме учили едни теми на един автор, познавам го
от 6-7 години вече и знам, че е достатъчно интелигентен да предаде
достоверно 10 листа.
Т'ва не обяснява защо аз примерно имам 5 и нещо а той 4.
достоверно 10 листа.
It may sound absurd, but don't be naive
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Тук никой не поставя под съмнение неговата интелигентност. Даже напротив, личи си че е умен и амбициозен. Просто, според мен, е прекален идеалист (говори за справедливост, истина и т.н.), което е много хубаво, но не е мъдро. Или по-просто казано - аби се за глупости. За това му казах по-горе да го дава по-споко и изи.Bastich написа:Аз ше ти отговоря, че не е възможно.
достоверно 10 листа.
"Fifteen men on a dead man's chest
..
За какво е целия този спор ?Недей да плюеш проверителите (от личен опит знам ,че няма смисъл,а си е чисто хабене )На предварителния изпит имах 5 и аз смятах ,че са ме подценили ,ама все пак си седнах на гъза и ги научих наново темите и сега си ми писаха отлична оценка .А за подробно писане за славяни и прабългари на мен не са ми намалили ,ако са ти намалили цяла оценка ,то не е заради това ,а явно си имал други пропуски.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Не е мъдро... а кое е мъдро... да се подчиняваш на всичко, да прекланяш глава пред всеки и да тренираш ума си с "няма смисъл" ли? Какъвто и да съм в живота, в главата ще си остана, или поне ще се старая, да съм един и същ... защото това е всичко, което имам... Това е моето аз.Magian написа:Тук никой не поставя под съмнение неговата интелигентност. Даже напротив, личи си че е умен и амбициозен. Просто, според мен, е прекален идеалист (говори за справедливост, истина и т.н.), което е много хубаво, но не е мъдро. Или по-просто казано - аби се за глупости. За това му казах по-горе да го дава по-споко и изи.Bastich написа:Аз ше ти отговоря, че не е възможно.
достоверно 10 листа.
А това може да се разбира както и да е. Разбирайте го като... жалване (колко тъп трябва да си, боже, боже)... като "приемане насериозно"... всъщност, идеализмът е единственото нещо, което трябва да се приеме насериозно.
Но всъщност... какво ли обяснявам... Единственото нещо, което различава този форум от останалата част от уеб-пространството е добрият правопис... посредствеността си е същата, неразбирането, вглъбяването в материалното, в титлите, в статусите, "аз съм студент в СУ"... И да, защо наричам дадени хора посредствени... защото сте, драги мои. И никога няма да го разберете наистина. Няма да осъзнаете, че най-лошото в този свят е... ограничаването на мисловността, на духовността... и то ограничаването в името на някаква измислена гордост и самовлюбеност. Ясно е, че световната ирония затова съществува, затова движи света... за да могат стъпканите да се наслаждават на обувките на тези, имащи се за богове, просто защото няколко обстоятелства са се стекли по-добре... и бас държа, че когато дойде време за умиране, тези, стъпканите, пак ще са под обувката... в името на тази ирония.
И да... сега някой ще го приеме това за жалване, ще си помисли, че съм се депресирал със сладолед и безалкохолна бира и гледам "Дързост и красота", плачейки... Ами, не... не това е есенцията, не това е истината. Ако "жалването" звучи така, предпочитам да си остана "депресант"...
Брей, то стана като финален монолог в среднокачествен американски романс... и защо не? Какъв е смисълът да караш стена да ходи и идиот- да мисли?
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Само едно ще ти кажа, "нямазначение", ти НЕ си за български университет. Ако имаш някаква финансова възможност - бягай, надалеч, на където ти видят очите, просто бягай.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Стига бе хора, на по 19-20 години сме. Ние ако не сме идеалисти и не се борим за справедливост - кой?
нямазначение ви поставя един актуален проблем, ама половината абсолютно отказвате да прочетете какво точно е написал и да вникнете в смисъла. Е, наистина езикът му е малко остър, обаче и вие отвръщате. И накрая целият спор се превръща в "опит да затапите другия". И даже и опонентът ви да е прав в някои неща, няма да признаете.
Излезте малко от това разделение на лагери.
нямазначение ви поставя един актуален проблем, ама половината абсолютно отказвате да прочетете какво точно е написал и да вникнете в смисъла. Е, наистина езикът му е малко остър, обаче и вие отвръщате. И накрая целият спор се превръща в "опит да затапите другия". И даже и опонентът ви да е прав в някои неща, няма да признаете.
Излезте малко от това разделение на лагери.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul