Размера на снимките

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Лична карта - това не е личната карта дето е заместител на старите паспорти ми няква за унито нали? На мене не са ми давали такова чудо :? Като се замисля на мен ми прибраха де що имаше документи в един джоб и ми казаха на 2-ри октомври започва учебната година - довиждане :roll:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Нямаш лична карта---е как така?!
Моята си е вкъщи.
Toto-I will remember
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

PALADIN написа:Лична карта - това не е личната карта дето е заместител на старите паспорти ми няква за унито нали? На мене не са ми давали такова чудо :? Като се замисля на мен ми прибраха де що имаше документи в един джоб и ми казаха на 2-ри октомври започва учебната година - довиждане :roll:
Паладин, спокс! Това е нещо като личната карта от училище- т.е. когато решиш, че ти трябва си купуваш една, попълваш я и я носиш да ти я подпишат и подпечатат :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Демек на баба ми трънката :lol: - да им се чудиш за кво шиткат толкова много документи. Аз между другото се записах в СУ с документите които си купих от УНСС и си купих само именник от книжарницата (мойта студентска книжка няма СУ отпред ами некви финтифлюшки :P )
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

PALADIN написа:Демек на баба ми трънката :lol: - да им се чудиш за кво шиткат толкова много документи. Аз между другото се записах в СУ с документите които си купих от УНСС и си купих само именник от книжарницата (мойта студентска книжка няма СУ отпред ами некви финтифлюшки :P )
Ей това е предприемчивост!!! Хвала нахора като теб, Паладин!
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Бе мани при мене беше едно смешно. Първо си депозирах дипломата в УНСС понеже ме бяха приели МИО после ми стана едно депресарско че записах там (цяла година исках в СУ). И отивам аз до СУ да си видя работата по география и по английки че и за двете оценки не бях доволен и при географията проверяващия като разбра че съм в УНСС и почна да ме увещава да се махам от там и да дойда в СУ туризъм (13 стотни не ми достигаха за да вляза). Аз почнах да се колебая и изведнъж сигурно половината ми познати се изсипаха в СУ и като видях че всички са там и ходих дръпнах си дипломата от УНСС (не и преди една лелка да ми чете 5 минути конско как съм обезмислял труда й кат съм потвърждавал и съм си теглел дипломата същия ден :lol: ) и накрая потвърдих в СУ. Накрая ме приеха туризъм - последния приет в групата - Одисей с неговите премеждия да ми яде ушите :twisted:
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Паладин, лично ще пратя на Одисей една ряпа от мен, защото господинът от Итака може само да яде ряпа като разбере за твоите подвизи в три тома :wink: :wink: :wink:

Софийски, любов моя!
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”