Размера на снимките
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Паладин, спокс! Това е нещо като личната карта от училище- т.е. когато решиш, че ти трябва си купуваш една, попълваш я и я носиш да ти я подпишат и подпечататPALADIN написа:Лична карта - това не е личната карта дето е заместител на старите паспорти ми няква за унито нали? На мене не са ми давали такова чудоКато се замисля на мен ми прибраха де що имаше документи в един джоб и ми казаха на 2-ри октомври започва учебната година - довиждане

- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ей това е предприемчивост!!! Хвала нахора като теб, Паладин!PALADIN написа:Демек на баба ми трънката- да им се чудиш за кво шиткат толкова много документи. Аз между другото се записах в СУ с документите които си купих от УНСС и си купих само именник от книжарницата (мойта студентска книжка няма СУ отпред ами некви финтифлюшки
)

Бе мани при мене беше едно смешно. Първо си депозирах дипломата в УНСС понеже ме бяха приели МИО после ми стана едно депресарско че записах там (цяла година исках в СУ). И отивам аз до СУ да си видя работата по география и по английки че и за двете оценки не бях доволен и при географията проверяващия като разбра че съм в УНСС и почна да ме увещава да се махам от там и да дойда в СУ туризъм (13 стотни не ми достигаха за да вляза). Аз почнах да се колебая и изведнъж сигурно половината ми познати се изсипаха в СУ и като видях че всички са там и ходих дръпнах си дипломата от УНСС (не и преди една лелка да ми чете 5 минути конско как съм обезмислял труда й кат съм потвърждавал и съм си теглел дипломата същия ден
) и накрая потвърдих в СУ. Накрая ме приеха туризъм - последния приет в групата - Одисей с неговите премеждия да ми яде ушите