наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хехе, сигурно ракетите им са с Multiple Re-entry vehicles :lol:
Все си мисля, като бъдещи дипломати, не трябва ли да има някаква гео-политическа специализация в 3ти, 4ти курс?
В смисъл виждал съм програмата на един чуждестранен университет който предлагаше МО и там можеше да се специализираш за Близкия Изток- учиш иврит, арабски, фарси...или май съм попрекалил с изпаренията от боята с която боядисвах вчера :lol:
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

CasapA написа:ооо хайзел... ко стана с тебе е... По немски в унсс колко изкара? Няма лични затова питам така
Немски? Унсс? А, да бе верно че правих изпит и там...ами 4.98...добре, ма можеше и по-добре, но при положение, че няма момче, което да има шестица (нито пълна, нито непълна), мисля, че резултатът е супер. Само да не беше двойката по история там...ама както и да е...и като става въпрос - ти колко имаш по немски в УНСС?
ИзображениеИзображение
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

flyhouse написа:В смисъл виждал съм програмата на един чуждестранен университет който предлагаше МО и там можеше да се специализираш за Близкия Изток- учиш иврит, арабски, фарси...или май съм попрекалил с изпаренията от боята с която боядисвах вчера :lol:
Ами може и да си прав, Флай, въпреки че аз не съм чувал....иначе за боята - ти вземи дишай лепило, па тогава да видиш какво е "прекаляване" :) справка - арийчетата на централна гара в софия
ИзображениеИзображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Te циганите и на лепило ли ги правели вече? :twisted: :twisted:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

не бе, имам предвид, че те дишат лепило, за да си залъжат стомасите, че са яли нещо....
ИзображениеИзображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

hazel написа:не бе, имам предвид, че те дишат лепило, за да си залъжат стомасите, че са яли нещо....
Знам хехе :lol:
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

ами аз съм с 5,33 и мисля че това е една от най-високите оценки, да не кажа най-високата. Сега чакам дали ще съм класиран МИО на трето там или си запазвам МО-то. Явно ще сме колеги, макар и в различни унита :lol:
Аватар
I, Voyager
В началото бе словото

Мнение от I, Voyager »

flyhouse написа:Хехе, сигурно ракетите им са с Multiple Re-entry vehicles :lol:
Все си мисля, като бъдещи дипломати, не трябва ли да има някаква гео-политическа специализация в 3ти, 4ти курс?
В смисъл виждал съм програмата на един чуждестранен университет който предлагаше МО и там можеше да се специализираш за Близкия Изток- учиш иврит, арабски, фарси...или май съм попрекалил с изпаренията от боята с която боядисвах вчера :lol:
Мда и на мен ми е интересно дали наистина има такива екстри като специализация. Или май варненската жега нещо не ми влияе добре и излишно съм се размечтал... Иначе О! Шипка казвате, отдавна съм се наканил да го посетя това заведение 8)
Като гледам вече бая форумци се събрахме в МО, което ме радва. Де да бях сега в София да направим една срещичка...
Изображение
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

Абе т'ва МО си е**ло дискусионната специалност :shock: 6 страници разяснения :D . И в крайна сметка пак излезе, че е пълно губене на време да учиш МО, ама заради името много 'ора се бутат да запишат :P . Баси безмислицата... Омагьосан кръг дори :)
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

GFear написа:Абе т'ва МО си е**ло дискусионната специалност :shock: 6 страници разяснения :D . И в крайна сметка пак излезе, че е пълно губене на време да учиш МО, ама заради името много 'ора се бутат да запишат :P . Баси безмислицата... Омагьосан кръг дори :)
Защо мислиш така? Наистина, реализацията е трудна, но получаваш широк спектър от знания и може да работиш на много други позиции(поне аз така мисля).
Аватар
I, Voyager
В началото бе словото

Мнение от I, Voyager »

Подкрепям колегата flyhouse. Доколкото знам тук по морските курорти взимат на работа хора, завършили МО. От туризъм до МО има голяма разлика, но все пак явно специалността се цени. Ние да си свършим както трябва работата в университета, а пък после едва ли ще останем без реализация. Упоритост трябва (е и доста оптимизъм :lol: ).
Изображение
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

Бошлаф раота е т'ва... :lol: Лукови глави сме синци дето го учим МО-то. Слушайте батковците и каките,а най-вече тези от правото, те са добре запознати 8) :cyclops: :D
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ще поживеем, ще видим :)
Аватар
I, Voyager
В началото бе словото

Мнение от I, Voyager »

GFear написа:Бошлаф раота е т'ва... :lol: Лукови глави сме синци дето го учим МО-то. Слушайте батковците и каките,а най-вече тези от правото, те са добре запознати 8) :cyclops: :D
Ама и ти си прав :roll:
Изображение
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

малко :spam1:
"Ще поживеем, ще видим " -flyhouse
"Ама и ти си прав " - I, Voyager
а бре,момци, вие сте си завършени дипломати 8), евалата :notworthy: (нещо не намирам картинката с бирата,ама все тая- наздраве! )
Пийз,брадъри-модератори... Не ме анатемосвайте!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”