Не, не може да се каже това.Magian написа:"Справедливост" е доста относително понятие, когато става дума за нас самите и което зависи от собственият ни пристрастен поглед върху дадения проблем. Точно затова, "справедливост" се раздава от трети лица, което намалява до минимум субективността. Така че, за съжаление може да се каже, че оценката, която си получил е възможно най-справедливата и безпристрастна в дадената ситуация.нямазначение написа:То предполага, че "не е възможно както моята, така и нечия друга оценка да е сбъркана". В мнението си отгоре същата тази ice spirit заявява, че "който е получил ниска оценка, не е положил никакъв труд, а просто си е лежал", което предполага, че няма несправедливост и че светът е неопетнен като бебешка сълза.
Естествено, можеш да обжалваш на по-горна инстанция - Бог.
Справедливостта не е относително понятие, както и истината. Има една справедливост и една истина при упоменати правила за същестуването й/им. В случая справедливостта е на всички да им бъде намалена оценката с една единица или на никой да не бъде намалена. Щом този факт не е налице, значи съвсем обективно е да се каже, че обективност няма. Нито справедливост.
Или казано по друг начин- щом "третите" лица не са използвали еднакви критерии, то те не са намалили изобщо субективността- напротив, издигнали са я високо. Което значи, че самата им делегирана работа не е свършена, съответно няма нито справедливост, нито обективност.
За пореден път титаничната ти мисъл ме хвърля в потрес. Не, не мога да коментирам. Само ще ти кажа, че да кажеш, че "справедливост има", защото тя е проработила за теб, трябва да си много, много тъпо парче.Ice_Spirit написа:Пич,имам 4,10 по английски,без да съм положила труд особен!Не съм тръгнала да се оплаквам,че ми е такава оценката обаче,нито да се ядосвам на проверяващите---иначе има справедливост,колкото и да не ти се иска да вярваш.