МИО vs Туризъм
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ProvideR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
МИО vs Туризъм
Коя от двете специалности според Вас е най-добра? Обосновете се...
МИО няма в СУ, но все пак тя е по-добрата специалност по отношение на това че предлага по-широк спектър от знания и съм чувал, че от туристическите фирми търсят хора завършили Туризъм или МИО. Кофтито на МИО е че се учи доста икономика (това за УНСС говоря) и съответно повече математика, а за мен математиката е наука измислена с цел да мъчи хората още от ранно детство
(колегите математици да ме извиняват
). Положителното на туризма май е в по-готините стажове и възможността за по-тясна профилираност 
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това,което ме отказа от МИО,и като цяло от УНСС,е математиката.Не искам да си обвързавам следващите 5 години обучение с нея.В туризма на СУ също не липсва,но в по-малки дози и смятам,че мога да я понеса
А и в крайна сметка човек избира това,към което има интерес и по-малко заради нечия по-мащабна реализация.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
хора, математика се учи само първата годинаRysef написа:Това,което ме отказа от МИО,и като цяло от УНСС,е математиката.Не искам да си обвързавам следващите 5 години обучение с нея.В туризма на СУ също не липсва,но в по-малки дози и смятам,че мога да я понесаА и в крайна сметка човек избира това,към което има интерес и по-малко заради нечия по-мащабна реализация.