Английска филология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Nifelheim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nifelheim »

Е, сега к'во, всеки който е английска филология ще трепе даскли. Поне ще е забавно. Еми, и аз съм там засега. Надявам се на 3-то да се преместя някъде, ама шансът е мъничък... :wink:
Allah Akbar
Изображение
Аватар
SolarSystem
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SolarSystem »

аз писах Английска филология на 1во желание и взязох на 1во класиране и се записах веднага. Много съм доволна и щастлива и ще бъде йее-много-готино!!! Кеф!
If you can't convince them, confuse them!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

SolarSystem написа:аз писах Английска филология на 1во желание и взязох на 1во класиране и се записах веднага. Много съм доволна и щастлива и ще бъде йее-много-готино!!! Кеф!
И аз най-накрая да кажа: "Здравей, колежке ;) !"
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
alena
В началото бе словото

Мнение от alena »

До последно се чудех как да ги запиша нещата,но накрая Скандинавистиката отиде на първо място, а Английската филология на второ.Честно казано не вярвах,че ще се класирам на първо желание,но явно така е трябвало да стане.Успех на всички ви и дано дори тези,останали леко неудовлетворени от късмета си,да осъзнаят съвсем скоро,че всъщност е прекрасна специалност и винаги има какво още да се научи по английски :wink: И дано аз не съжалявам де 8) Успех отново! :occasion5:
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

SolarSystem написа:аз писах Английска филология на 1во желание и взязох на 1во класиране и се записах веднага. Много съм доволна и щастлива и ще бъде йее-много-готино!!! Кеф!
И аз съм така! :D Здравей колежке! :D
Аватар
Irreversible
В началото бе словото

Мнение от Irreversible »

Здрасти на всички, аз също съм Английска филология :)
Give me all the peace and joy in your mind
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

Здрасти и на теб колега/колежке! :)
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

оооооо, колеги! ;)

Мнение от izvynzemno »

:roll:
и аз съм Английска филология и съм много щастлива,защото кандидатствах само с английски( отказах се от темите по история още когато разбрах за КаКво СтаВа ДумА) и изобщо не съжалявам!
имам предчувствието че колегите и колежките ще са много готини :wink: (ей, това не е опит за четка!)
By the way,ние май сме най-многобройната или една от най-многобройните специалности?! Е, колкото повече, толкова по-добре!
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

:wav: Еееее, Събрахме сеееееееее!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Точно 88 готини колеги и колежки сме
DeMoLiTion is THE MiSSioN
Аватар
Irreversible
В началото бе словото

Мнение от Irreversible »

На мен не ми беше първото желание , но се радвам ,че ще уча това :)
и B_li_ZZ@Rd - колежка съм :)
Give me all the peace and joy in your mind
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

O.K :wink: Nice to meet you :wave: И аз съм супер щастлива, това ми беше първото желание :D
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

Хей хора, какво ще кажете всеки да напише по нещо за себе си?
Аз съм Неда, миналата година учих педагогика в СУ и тази кандидатствах пак и за мое щастие ме приеха, това което искам.Вие сте на ход :wink:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

да се запознаем?!

Мнение от izvynzemno »

Аз съм Славена :roll:
няколко години подред се готвих да кандидатствам с рисуване -анимация, после архитектура и дори живопис или графика в Академията.
Все пак слязох на земята и реших да се готвя с нещо което реално да ме приемат(а и покрай невъзможните критерии рисуването-нещо което ми доставяше огромно удоволствие-взе да ми опротивява и това направо ме УПЛАШИ!). В крайна сметка последната година(12 клас) се готвих само по английски и ...както казах ме приеха! Мисля че в крайна сметка направих правилния избор,мисля че в СУ ще ми е по-уютно отколкото в някоя художествена академия :)
....ммммм, снимка ако искате да пратя :lol:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

миналата година учих педагогика в СУ
а ти защо реши да смениш специалността?
(Кърт Вонегът)
Аватар
B_li_ZZ@Rd
В началото бе словото

Мнение от B_li_ZZ@Rd »

Здрасти Славена! :D Много се радвам, че си се отзовала на моето запитване и, че ще сме колежки! :happy7: Наистина се надявам в СУ да ти хареса :) Специалността е готина, преподавателите,които познавам-също, така, че се надявам всички да останем с добри впечатления :wink:
Последно промяна от B_li_ZZ@Rd на 17 Авг 2006, 20:03, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”