Английска филология
Модератор: Boromir
- SolarSystem
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
До последно се чудех как да ги запиша нещата,но накрая Скандинавистиката отиде на първо място, а Английската филология на второ.Честно казано не вярвах,че ще се класирам на първо желание,но явно така е трябвало да стане.Успех на всички ви и дано дори тези,останали леко неудовлетворени от късмета си,да осъзнаят съвсем скоро,че всъщност е прекрасна специалност и винаги има какво още да се научи по английски
И дано аз не съжалявам де
Успех отново! 
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- Irreversible
- В началото бе словото
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
оооооо, колеги! ;)
и аз съм Английска филология и съм много щастлива,защото кандидатствах само с английски( отказах се от темите по история още когато разбрах за КаКво СтаВа ДумА) и изобщо не съжалявам!
имам предчувствието че колегите и колежките ще са много готини
By the way,ние май сме най-многобройната или една от най-многобройните специалности?! Е, колкото повече, толкова по-добре!
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- Irreversible
- В началото бе словото
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
да се запознаем?!
Аз съм Славена
няколко години подред се готвих да кандидатствам с рисуване -анимация, после архитектура и дори живопис или графика в Академията.
Все пак слязох на земята и реших да се готвя с нещо което реално да ме приемат(а и покрай невъзможните критерии рисуването-нещо което ми доставяше огромно удоволствие-взе да ми опротивява и това направо ме УПЛАШИ!). В крайна сметка последната година(12 клас) се готвих само по английски и ...както казах ме приеха! Мисля че в крайна сметка направих правилния избор,мисля че в СУ ще ми е по-уютно отколкото в някоя художествена академия
....ммммм, снимка ако искате да пратя
няколко години подред се готвих да кандидатствам с рисуване -анимация, после архитектура и дори живопис или графика в Академията.
Все пак слязох на земята и реших да се готвя с нещо което реално да ме приемат(а и покрай невъзможните критерии рисуването-нещо което ми доставяше огромно удоволствие-взе да ми опротивява и това направо ме УПЛАШИ!). В крайна сметка последната година(12 клас) се готвих само по английски и ...както казах ме приеха! Мисля че в крайна сметка направих правилния избор,мисля че в СУ ще ми е по-уютно отколкото в някоя художествена академия
....ммммм, снимка ако искате да пратя
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- B_li_ZZ@Rd
- В началото бе словото
Здрасти Славена!
Много се радвам, че си се отзовала на моето запитване и, че ще сме колежки!
Наистина се надявам в СУ да ти хареса
Специалността е готина, преподавателите,които познавам-също, така, че се надявам всички да останем с добри впечатления 
Последно промяна от B_li_ZZ@Rd на 17 Авг 2006, 20:03, променено общо 1 път.
DeMoLiTion is THE MiSSioN