<=> Запознанство в интернет <=>
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Иначе - аз разочаровах един мъж в нета, но това е много странна история.
И имах едно разочарование, но то не е съвсем нет история - там се запознахме, но не съм се влюбила в него по нета, а като почнахме да излизаме по-често "приятелски"
Аз бързо излизам с хората,които са ми допаднали, за да знам дали има смисъл въобще.Няма какво да се мотам с нет.Само с Лорди стана по-бавно,че два различни града,че сесии, че работа...Ако се бяхме видели по-рано,можеше и да ме огрее сватба на любимата ми дата 16.07
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако се има предвид, че се запознавате по интернет, що годе се опознавате, в един прекрасен момент се срещате и осъзнавате, че човек срещу вас ви приляга и се влюбвате в него...определено си е възможно...аз съм живия пример за това
друг е въпросът,че зародила се по таъв начин любов не може да се подържа по интернет...коктейла го обясни, няма да я повтарям
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Възможно е, познавам две влюбени души, които се запознаха по нета, после започнаха да се виждат и сега очаквам да се оженят, просто те са идеалната двойка, и ходят вече две години, живеят заедно.everyday_ написа:ако се има предвид, че се запознавате по интернет, що годе се опознавате, в един прекрасен момент се срещате и осъзнавате, че човек срещу вас ви приляга и се влюбвате в него...определено си е възможно...аз съм живия пример за това![]()
друг е въпросът,че зародила се по таъв начин любов не може да се подържа по интернет...коктейла го обясни, няма да я повтарям
- Regina
- От дъжд на вятър
Аз мисля, че освен перверзните и объркани младежи, които търсят развлечения, в чата влизат и много интелигентни хора, за да общуват помежду си.
Защо там ли? Ами защото я има тръпката - непознат, освободен от битовите си проблеми човек, би могъл да бъде много приятна компания и би изглеждал много по-симпатично от всички останали в реалния живот. Разговорите са чести, спонтанни, разменят се снимки, правят се комплименти... Опознаваш една страна, до която на традиционна среща в бар например, не би могъл да докоснеш дори... В това е чарът на сайтовете за запознанства.
И защо да не е възможна любов? Когато любопитството при двамата нарасне и желанието да видиш "човека зад кадър" е взаимно, тогава привличането може да бъде още по-романтично и да се развие в истинска и силна връзка.
С мен се получи така... И аз съм щастлива, наистина!!!
Защо там ли? Ами защото я има тръпката - непознат, освободен от битовите си проблеми човек, би могъл да бъде много приятна компания и би изглеждал много по-симпатично от всички останали в реалния живот. Разговорите са чести, спонтанни, разменят се снимки, правят се комплименти... Опознаваш една страна, до която на традиционна среща в бар например, не би могъл да докоснеш дори... В това е чарът на сайтовете за запознанства.
И защо да не е възможна любов? Когато любопитството при двамата нарасне и желанието да видиш "човека зад кадър" е взаимно, тогава привличането може да бъде още по-романтично и да се развие в истинска и силна връзка.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Фрида Кало
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, обаче е възможно да се окаже,че нещата далеч не стоят такаRegina написа:...................
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ми според мен е възможно, що да не е възможно, човек може да срещне мъжа/жената на живота си и на улицата, и в дискотеката, шансът да е в интернет според мене същия. но мисля, че е грешка да се тръгва с такава нагласа. затова много се дразня на хора, които на втора реплика в чата вече ми мрънкат за снимка - това означава, че просто търсят и в най-безобидния разговор потенциална свалка, което мен лично ме дразни. нали знаете - "Момичетата усещат когато си отчаян..."

Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
А, че то всичко е възможно .. като бях хлапенце на 15 годинки се срещах няколко пъти с някви .. даже не ги помня .. Скука, нищо друго
А, имаше едно момче, с което си пишехме писма много дълго време всеки ден по 9-10 страници, буквално живеехме заедно и беше някакво много .. сюрреалистично, защото живеехме едва ли не заради писмата супер старомодно, обаче по мейл
И беше хубаво докато .. не се срещнахме на живо, беше тотално разочарование и много тежка мейл-раздяла след това. Нито външно се харесахме, нито нещо смислено си казахме .. беше ужасно
Беше като да загубиш дългогодишен приятел... Оттогава не съм се срещала с хора от Нет-а, освен с някакви симпатизанти на БНС от ИРЦ канала като бях член и хората не се престрашаваха сами да дойдат да ни видят
Ениуей, аз имам профил в Сладур и в бгдейт, които са си сайтове за запознанства, но много грубо отрязвам и ругая всички, които си позволят да ми пращат някакви съобщения
"Може ли да се запознаем"?!?! WTF
Аааама де, нахалство
За повечето (нормални) хора регистрирани там, включително и много мои познати, за които бих предположила по-скоро, че са оглавили европейския парламент, си мисля, че го правят от суета, а не от надежда да срещнат любовта на живота си ..
На мен са ми интересни тия дето те срещат с някви хора, които не си виждал и не си им чел малоумните профили и си говориш там няколко минути и тн. Бих го направила от огромно любопитство, обаче искам с приятелка да се запишем
Самичка няма
Anyone?? 
А, имаше едно момче, с което си пишехме писма много дълго време всеки ден по 9-10 страници, буквално живеехме заедно и беше някакво много .. сюрреалистично, защото живеехме едва ли не заради писмата супер старомодно, обаче по мейл
Ениуей, аз имам профил в Сладур и в бгдейт, които са си сайтове за запознанства, но много грубо отрязвам и ругая всички, които си позволят да ми пращат някакви съобщения
На мен са ми интересни тия дето те срещат с някви хора, които не си виждал и не си им чел малоумните профили и си говориш там няколко минути и тн. Бих го направила от огромно любопитство, обаче искам с приятелка да се запишем
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хехе и ние в началото...По 3-4 писма на ден дългички. За по-малко от месец имахме над 150 мейла, като междувременно си бяхме написали романче заедно....Луда историяKeineSonne написа: А, имаше едно момче, с което си пишехме писма много дълго време всеки ден по 9-10 страници, буквално живеехме заедно и беше някакво много .. сюрреалистично, защото живеехме едва ли не заради писмата супер старомодно, обаче по мейл![]()
![]()
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
и ние така като си пишехме бяхме само приятел4ета. посел като се видяхме и нещото се случи
наесен правим 2 години 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg