Записване във ФМИ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
значи вчера (първият ден) от второто класиране бая народ имаше още сутринта към 8:30. Раздаваха номерца, ама кой с номер, кой без номер влизат. Опашката не беше много голяма в сравнение с първо класиране, но сега става бавно защото всеки се записва,а на 1-во повечето бяха за потвърждение. Що се отнася до потвърждението - взимаш си едно картонче за потвърждение от хубавата какичка отвън в коридора (ще я видиш
), в него пишеш имена, какво са те приели до сега, дата, подпис и това е. Снимки не ти трябват.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ехе номер 3. Сигурно съм те видял значи. Аз трябваше да си платя таксата първо, поне документите ми бяха попълнени. Аз 58 взех, но минах доста по-напред. Може би половината номера преди мен ги нямаше. Ти какво се записа? Аз съм информатикKemchev написа:И аз се записах още първия ден(16-ти)... сутринта към 8 бях там, взех си номер 3 и минах много бързоУспех !
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
аз пък отидох в 1 и до 2 се записах /при положение, че плащах такси, попълвах документи и т.н./. номерца при мене вече нямаше
п.с. а що се отнася до хубавата какичка отвън
аз първоначално си помислих че и тя е кандидат-студентка и се интересува как се попълват документите, като дойде при мен

п.с. а що се отнася до хубавата какичка отвън
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
sixkiller хехе
Дали е колежка от ФМИ? Иначе е мило момичето. В един от картоните които дава ми искаха дата на раждане и аз по навик.. 07.03.2006г
(не съм роден 2006-та де). Ама този го бях взел отдавна, и отивам и си взимам още един ...този път обърках къде съм роден (по навик писах къде живея). И отивам да взимам още един и тя "Ами за общежитие? И за здравние имаш ли?... Ама сигурен ли си, я по-добре провери." Преди тва стъпка по стъпка ти обеснява какво да направиш.
Сикскилър, ти каква специалност си?
П.С. А какви ремонти какво чудо е в това ФМИ...дано стане готино
Сикскилър, ти каква специалност си?
П.С. А какви ремонти какво чудо е в това ФМИ...дано стане готино
- TheNightmare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Kemchev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Приложна МатематикаJ`E`K`O написа:Ехе номер 3. Сигурно съм те видял значи. Аз трябваше да си платя таксата първо, поне документите ми бяха попълнени. Аз 58 взех, но минах доста по-напред. Може би половината номера преди мен ги нямаше. Ти какво се записа? Аз съм информатикKemchev написа:И аз се записах още първия ден(16-ти)... сутринта към 8 бях там, взех си номер 3 и минах много бързоУспех !
А какичката май всички са я забелязали
Последно промяна от Kemchev на 17 Авг 2006, 14:58, променено общо 1 път.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
захаринке, бе хубаво момиче си, а и сте малко момичетата в ФМИ, само не ми казвай че ще си я взимаш за гадже тази "какичка"zaharinka написа:еххх тая какичка бе... сладурана беше наистинаTheNightmare написа:Какичката от ФМИ, която ни помагаше с документите при записване рулз))) Искра май се казваше
)
![]()
- TheNightmare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Благодаря и на тебTheNightmare написа:То не е хубаво винаги нещата бързо да стават...cloud_9 написа: Да, даКакичката беше супер толкова бързо станаха нещата, че направо не се усетих
![]()
![]()
И честито за информатиката... колеги ще сме))