Преразглеждане на оценката?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Bastich, никъде не съм писала, че псува, къде го видя това
А че обижда - ми виж последния пост, където се обяснява за посредствеността на народа тука. И стига с тая плява, не сме тревопасни 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
И какви са обидите ми толкова? Човек, който заявява, че "има безгрешни хора", не е титан на мисълта. Нито пък е титан на мисълта човекът, който го защитава.black_lady написа:DID_miss, много добри изказвания, бравоНапълно се съгласявам с мнението ти по въпросите
![]()
нямазначение, ти по-добре го раздавай по-леко и по-спокойно с изказванията. И преди да ме изкараш поредната неспособна да чете в темата (смях в залата...), ще те уверя че прочетох всички коментари тук (да, да не повярваш направо
) и намирам начинът, по който обиждаш народа поред без абсолютно никакви смислени (смислени за други хора, освен за теб) причини, за меко казано противен
По принцип никак не обичам да се заяждам, но ти наистина дразниш
И колко човека точно съм "обидил"? Няколкото, които се включиха в темата с коментари, целящи единствено злорадство и заяждане ли?
И ако мислиш, че няма да те нарека и теб "посредствена", ще го направя. Просто защото стадният ти инстикнт не ти позволява да мислиш сама, а самият факт, че има някой от твоя "лагер" ти дава кураж. Моето мнение си остава непоклатимо, ако ще и цялата вселена да се изправи срещу него, стига да съм убеден, че е правилно. Има две неща обаче, за които ме е яд- първо, че световната ирония повелява глупаци като теб да изкарат "добрия" късмет и второ, че такива като теб изграждат имиджа на СУ като велик университет, какъвто не е.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нямазначение, изобщо не ми пука какво ще кажеш за мен, нито ми пука кой мисли като мен... Прочетох темата, казвам си мнението. Имаш интересни представи за посредственост...
Първо, никой в темата не е заявил, че идеални хора няма. Но ти толкова много държиш, че твоята оценка е най-правилната, че по-скоро сам попадаш в тази графа
Чиста проба арогантно поведение, пък ти както искаш го наричай...
Колкото до 'тия като мен' - ти познаваш ли ме изобщо, та да изказваш мнение за характера ми? Не. Познаваш ли толкова добре другите? Не. Тогава по-добре не прави изказвания от подобен мащаб.
Първо, никой в темата не е заявил, че идеални хора няма. Но ти толкова много държиш, че твоята оценка е най-правилната, че по-скоро сам попадаш в тази графа
Колкото до 'тия като мен' - ти познаваш ли ме изобщо, та да изказваш мнение за характера ми? Не. Познаваш ли толкова добре другите? Не. Тогава по-добре не прави изказвания от подобен мащаб.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Е добре де, не може да не признаете, че нямазначение има право. Предполагам просто, че хората с високи оценки отказват да го признаят, понеже така поставят под въпрос обективността на собствената си оценка.
Ама както и да е - поне в едно всички са единодушни - няма какво да се направи, оценките са си факт. Който влезнал - влезнал, другите - догодина.
Ама както и да е - поне в едно всички са единодушни - няма какво да се направи, оценките са си факт. Който влезнал - влезнал, другите - догодина.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
black_lady- щом някой заяви, че всички оценки са "безгрешни" и "стопроцента правилни", следователно твърди, че проверяващите също са безгрешни. Това го казаха достатъчно хора в тази тема. Включително и ти. Май имаш проблеми с четенето или ако не с четенето, най-малкото с разбирането...
Моят единствен каприз е "справедливост"...Ice_Spirit написа:нямазначение,погледни какво пише в подписа ми!!!
В театъра,както и в живота най-капризен е този,който не си е платил билета.
С риск да бъда "заядлив" и "обиждащ", осъзнаваш ли колко съвършено нелогично е това, което написа? На фона на цялата тази тема?Ice_Spirit написа:Не оценките са важни,а трудът,положен,за да са такива,каквито са.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нямазначение, прочети мненията в темата още веднъж, и ще видиш, че НИТО ЕДИН ЧОВЕК не е ползвал подобни епитети за получените оценки. Май не аз имам проблеми с четенето и разбирането. Ако искаш да ми докажеш противното, недей ми излиза насреща с голи приказки, а копирай мненията на "достатъчното хора", използвали "безгрешни" и "стопроцена правилни"!!!

-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Бравос. Способността ти да размишляваш е просто възхитителна. Наистина. Ако прочетеш миналите страници на темата, току-виж ти просветнало.Ice_Spirit написа:много ми е интересно каква ти е на тебе логиката---единствено плюеш срещу университета и проверяващите,защото не си успял да влезнеш...защо не се сърдиш на себе си?Или тебе " те няма в цялата схема" на онези,които са сгрешили нещо и си признават...
Какви епитети? Прочети мнението над твоето. То предполага, че "не е възможно както моята, така и нечия друга оценка да е сбъркана". В мнението си отгоре същата тази ice spirit заявява, че "който е получил ниска оценка, не е положил никакъв труд, а просто си е лежал", което предполага, че няма несправедливост и че светът е неопетнен като бебешка сълза.black_lady написа:нямазначение, прочети мненията в темата още веднъж, и ще видиш, че НИТО ЕДИН ЧОВЕК не е ползвал подобни епитети за получените оценки. Май не аз имам проблеми с четенето и разбирането. Ако искаш да ми докажеш противното, недей ми излиза насреща с голи приказки, а копирай мненията на "достатъчното хора", използвали "безгрешни" и "стопроцена правилни"!!!![]()
Прочети мнението, по-горе. В което заявяваш, че си "напълно и абсолютно несъгласна с всичко, което казвам". Щом си несъгласна с това, което казвам, тоест, че липсват критерии и че някои са порязани- други- не, значи си съгласна, че има съвършено ясни критерии и никой не е порязан. Тъй като трета позиция няма. Следователно казваш, че проверяващите са безгрешни и идеални хора. Е, кой е проблемен с четенето?
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ice_Spirit заявява, че е важен трудът, а не оценката. Някъде да пише, че има правопропорционална зависимост между двете? Не. Край по тази точка.
Аз казах, че съм абсолютно съгласна с DID_miss, но тя никъде не е заявила, че оценките са винаги 100% верни и точни. Напротив дори, ако беше прочел всичките й кометари, щеше да знаеш, че на едно място тя казва, че е възможно някой проверяващ да сбърка. Край и по тази точка.
нямазначение, the next time try some more reading.
Ние не сме тук за да слушаше разсъждения, извлечени от личното ти въображение, и после да гледаме как изкуствено ги слагаш в устата на други хора. Точка и по този параграф.
Аз казах, че съм абсолютно съгласна с DID_miss, но тя никъде не е заявила, че оценките са винаги 100% верни и точни. Напротив дори, ако беше прочел всичките й кометари, щеше да знаеш, че на едно място тя казва, че е възможно някой проверяващ да сбърка. Край и по тази точка.
нямазначение, the next time try some more reading.

-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
"Справедливост" е доста относително понятие, когато става дума за нас самите и което зависи от собствения ни пристрастен поглед върху дадения проблем. Точно затова, "справедливост" се раздава от трети лица, което намалява до минимум субективността. Така че, за съжаление може да се каже, че оценката, която си получил е възможно най-справедливата и безпристрастна в дадената ситуация.нямазначение написа:То предполага, че "не е възможно както моята, така и нечия друга оценка да е сбъркана". В мнението си отгоре същата тази ice spirit заявява, че "който е получил ниска оценка, не е положил никакъв труд, а просто си е лежал", което предполага, че няма несправедливост и че светът е неопетнен като бебешка сълза.
Естествено, можеш да обжалваш на по-горна инстанция - Бог.
"Fifteen men on a dead man's chest
Yo ho ho and a bottle of rum
Drink and the devil had done for the rest
Yo ho ho and a bottle of rum."
Yo ho ho and a bottle of rum
Drink and the devil had done for the rest
Yo ho ho and a bottle of rum."