Преразглеждане на оценката?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Bastich, никъде не съм писала, че псува, къде го видя това :?: А че обижда - ми виж последния пост, където се обяснява за посредствеността на народа тука. И стига с тая плява, не сме тревопасни :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

не виждам защо всички се хабите в тая тема...

който си е посредствен, за него си е.

който се е издънил - няма връщане вече... :roll:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

black_lady написа:DID_miss, много добри изказвания, браво ;) Напълно се съгласявам с мнението ти по въпросите :D

нямазначение, ти по-добре го раздавай по-леко и по-спокойно с изказванията. И преди да ме изкараш поредната неспособна да чете в темата (смях в залата... :lol: ), ще те уверя че прочетох всички коментари тук (да, да не повярваш направо :roll: ) и намирам начинът, по който обиждаш народа поред без абсолютно никакви смислени (смислени за други хора, освен за теб) причини, за меко казано противен :shock: По принцип никак не обичам да се заяждам, но ти наистина дразниш :evil:
И какви са обидите ми толкова? Човек, който заявява, че "има безгрешни хора", не е титан на мисълта. Нито пък е титан на мисълта човекът, който го защитава.

И колко човека точно съм "обидил"? Няколкото, които се включиха в темата с коментари, целящи единствено злорадство и заяждане ли?

И ако мислиш, че няма да те нарека и теб "посредствена", ще го направя. Просто защото стадният ти инстикнт не ти позволява да мислиш сама, а самият факт, че има някой от твоя "лагер" ти дава кураж. Моето мнение си остава непоклатимо, ако ще и цялата вселена да се изправи срещу него, стига да съм убеден, че е правилно. Има две неща обаче, за които ме е яд- първо, че световната ирония повелява глупаци като теб да изкарат "добрия" късмет и второ, че такива като теб изграждат имиджа на СУ като велик университет, какъвто не е.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

нямазначение, изобщо не ми пука какво ще кажеш за мен, нито ми пука кой мисли като мен... Прочетох темата, казвам си мнението. Имаш интересни представи за посредственост...
Първо, никой в темата не е заявил, че идеални хора няма. Но ти толкова много държиш, че твоята оценка е най-правилната, че по-скоро сам попадаш в тази графа :roll: Чиста проба арогантно поведение, пък ти както искаш го наричай...
Колкото до 'тия като мен' - ти познаваш ли ме изобщо, та да изказваш мнение за характера ми? Не. Познаваш ли толкова добре другите? Не. Тогава по-добре не прави изказвания от подобен мащаб.
Изображение

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

нямазначение,погледни какво пише в подписа ми!!!
В театъра,както и в живота най-капризен е този,който не си е платил билета.
Toto-I will remember
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е добре де, не може да не признаете, че нямазначение има право. Предполагам просто, че хората с високи оценки отказват да го признаят, понеже така поставят под въпрос обективността на собствената си оценка.
Ама както и да е - поне в едно всички са единодушни - няма какво да се направи, оценките са си факт. Който влезнал - влезнал, другите - догодина.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Не оценките са важни,а трудът,положен,за да са такива,каквито са.
Toto-I will remember
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

black_lady- щом някой заяви, че всички оценки са "безгрешни" и "стопроцента правилни", следователно твърди, че проверяващите също са безгрешни. Това го казаха достатъчно хора в тази тема. Включително и ти. Май имаш проблеми с четенето или ако не с четенето, най-малкото с разбирането... :roll:
Ice_Spirit написа:нямазначение,погледни какво пише в подписа ми!!!
В театъра,както и в живота най-капризен е този,който не си е платил билета.
Моят единствен каприз е "справедливост"...
Ice_Spirit написа:Не оценките са важни,а трудът,положен,за да са такива,каквито са.
С риск да бъда "заядлив" и "обиждащ", осъзнаваш ли колко съвършено нелогично е това, което написа? На фона на цялата тази тема?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

много ми е интересно каква ти е на тебе логиката---единствено плюеш срещу университета и проверяващите,защото не си успял да влезнеш...защо не се сърдиш на себе си?Или тебе " те няма в цялата схема" на онези,които са сгрешили нещо и си признават...
Toto-I will remember
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

нямазначение, прочети мненията в темата още веднъж, и ще видиш, че НИТО ЕДИН ЧОВЕК не е ползвал подобни епитети за получените оценки. Май не аз имам проблеми с четенето и разбирането. Ако искаш да ми докажеш противното, недей ми излиза насреща с голи приказки, а копирай мненията на "достатъчното хора", използвали "безгрешни" и "стопроцена правилни"!!! :lol: :lol:
Изображение

нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Ice_Spirit написа:много ми е интересно каква ти е на тебе логиката---единствено плюеш срещу университета и проверяващите,защото не си успял да влезнеш...защо не се сърдиш на себе си?Или тебе " те няма в цялата схема" на онези,които са сгрешили нещо и си признават...
Бравос. Способността ти да размишляваш е просто възхитителна. Наистина. Ако прочетеш миналите страници на темата, току-виж ти просветнало.
black_lady написа:нямазначение, прочети мненията в темата още веднъж, и ще видиш, че НИТО ЕДИН ЧОВЕК не е ползвал подобни епитети за получените оценки. Май не аз имам проблеми с четенето и разбирането. Ако искаш да ми докажеш противното, недей ми излиза насреща с голи приказки, а копирай мненията на "достатъчното хора", използвали "безгрешни" и "стопроцена правилни"!!! :lol: :lol:
Какви епитети? Прочети мнението над твоето. То предполага, че "не е възможно както моята, така и нечия друга оценка да е сбъркана". В мнението си отгоре същата тази ice spirit заявява, че "който е получил ниска оценка, не е положил никакъв труд, а просто си е лежал", което предполага, че няма несправедливост и че светът е неопетнен като бебешка сълза.

Прочети мнението, по-горе. В което заявяваш, че си "напълно и абсолютно несъгласна с всичко, което казвам". Щом си несъгласна с това, което казвам, тоест, че липсват критерии и че някои са порязани- други- не, значи си съгласна, че има съвършено ясни критерии и никой не е порязан. Тъй като трета позиция няма. Следователно казваш, че проверяващите са безгрешни и идеални хора. Е, кой е проблемен с четенето?
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ice_Spirit заявява, че е важен трудът, а не оценката. Някъде да пише, че има правопропорционална зависимост между двете? Не. Край по тази точка.

Аз казах, че съм абсолютно съгласна с DID_miss, но тя никъде не е заявила, че оценките са винаги 100% верни и точни. Напротив дори, ако беше прочел всичките й кометари, щеше да знаеш, че на едно място тя казва, че е възможно някой проверяващ да сбърка. Край и по тази точка.

нямазначение, the next time try some more reading. :lol: Ние не сме тук за да слушаше разсъждения, извлечени от личното ти въображение, и после да гледаме как изкуствено ги слагаш в устата на други хора. Точка и по този параграф.
Изображение

нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

black_lady написа:Ice_Spirit заявява, че е важен трудът, а не оценката. Някъде да пише, че има правопропорционална зависимост между двете? Не. Край по тази точка.
Ice_Spirit написа:Не оценките са важни,а трудът,положен,за да са такива,каквито са.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Пич,имам 4,10 по английски,без да съм положила труд особен!Не съм тръгнала да се оплаквам,че ми е такава оценката обаче,нито да се ядосвам на проверяващите---иначе има справедливост,колкото и да не ти се иска да вярваш.
Toto-I will remember
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

нямазначение написа:То предполага, че "не е възможно както моята, така и нечия друга оценка да е сбъркана". В мнението си отгоре същата тази ice spirit заявява, че "който е получил ниска оценка, не е положил никакъв труд, а просто си е лежал", което предполага, че няма несправедливост и че светът е неопетнен като бебешка сълза.
"Справедливост" е доста относително понятие, когато става дума за нас самите и което зависи от собствения ни пристрастен поглед върху дадения проблем. Точно затова, "справедливост" се раздава от трети лица, което намалява до минимум субективността. Така че, за съжаление може да се каже, че оценката, която си получил е възможно най-справедливата и безпристрастна в дадената ситуация.

Естествено, можеш да обжалваш на по-горна инстанция - Бог. :wink:
"Fifteen men on a dead man's chest
Yo ho ho and a bottle of rum
Drink and the devil had done for the rest
Yo ho ho and a bottle of rum."
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”