Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Гледам, че колегите прависти усилено обсъждат разните си потоци и групи и понеже видях в програмата (за миналата година) в сайта на ФМИ, че информатиците също са 2 потока от по 4 групи.. та да питам някой дали знае каква е тази хава с потоците и как се определят. Според факулт. номер или по желание
cloud_9 написа:Гледам, че колегите прависти усилено обсъждат разните си потоци и групи и понеже видях в програмата (за миналата година) в сайта на ФМИ, че информатиците също са 2 потока от по 4 групи.. та да питам някой дали знае каква е тази хава с потоците и как се определят. Според факулт. номер или по желание
съучениците ми прависти казаха, че било по желание, ама не знам, ще те излъжа...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
Massari-RealLove, за сега един колега в мое лице пише тук и сега!
И следвайки елементарната дедуктивна логика ми се струва, че ти ще да си колежка (хм...женски ми се струва user-а ти или греша???)???