Дилема - филологии

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

sedrik написа: Успех на всички бъдещи филолози, не се и съмнявам, че ви предстоят четири (или пет) от най-вълниващите години от живота ви!
Идея си нямате колко вълнуващи са, хеле в тая катедра. :twisted: Айде, успех и от мен и дано не съжалите още на първата година,че сте избрали катедро романистика.Много искрено ви го пожелавам!!! :lol:
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cveti »

Crematory написа:
sedrik написа: Успех на всички бъдещи филолози, не се и съмнявам, че ви предстоят четири (или пет) от най-вълниващите години от живота ви!
Идея си нямате колко вълнуващи са, хеле в тая катедра. :twisted: Айде, успех и от мен и дано не съжалите още на първата година,че сте избрали катедро романистика.Много искрено ви го пожелавам!!! :lol:
ама ти защо така говориш??да не би да знаеш нещо, което ние не знаем??кажи pls!
U think u know, but u have no idea..
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Знам, знам...Трета година съм в тая катедра, ще бъда четвърта 8) Малък кошмар си е.И аз с желание записах, ама...Големи нерви се хабят. За румънската специално не знам, може и да не е съвсем така, но по принцип катедра "Романистика" ми се струва, че най-много си тормози студентите от цялото ФКНФ. :D Абе ще се справите.Щом аз с моята лабилна психика оцелявам някакси...Просто не им се връзвайте, ама въобще не им се връзвайте, колкото и да ви късат и да ви се правят на страшни... :roll:
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cveti »

с учене и изисквания не могат да ме сплашат 8) не и след като успешно минах през инквизицията на Езикова гимназиа Плевен - 12ти клас го карахме все едно е подготвителен по всички предмети - всеки иска да учиш и не му пука че все пак трябва и на КСК да обърнеш подобаващо вниманиа, а за лукса личен живот няма и да споменавам :D btw каква филология си crematory?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Френска.Но не правете грешката да сравнявате Университета с училище - нещата стоят съвсем различно 8) Успех :)
Ако имате други въпроси - пишете ми ЛС,че отивам да спя... :oops:
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cveti »

Crematory написа:Френска.Но не правете грешката да сравнявате Университета с училище - нещата стоят съвсем различно 8) Успех :)
Ако имате други въпроси - пишете ми ЛС,че отивам да спя... :oops:
ще го имам предвид :) sweet dreams :wink:
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

според мен кск 2007 е най-добрият вариант :roll: иначе румънска...по-малкото зло :roll:

(ми кво, така си е.) ---> похвално е обаче, че са те приели..поне да си в софия, ако избереш румънска! успех... :roll:

съжалявам, че няма много логика в тоя пост.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз лично съм много щастлива, че съм там. Знам, че още нищо не знам и че най-вероятно ще ни скъсат от учене и тормоз, но знам, че точно това искам да уча и няма да се дам без бой. С Цвети сме железни, никой не може да ни разубеди, че сме на прав път, нали така, колежке! :wav:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cveti »

Catherine написа:Аз лично съм много щастлива, че съм там. Знам, че още нищо не знам и че най-вероятно ще ни скъсат от учене и тормоз, но знам, че точно това искам да уча и няма да се дам без бой. С Цвети сме железни, никой не може да ни разубеди, че сме на прав път, нали така, колежке! :wav:
само така Васи!girl power! if there is a will, there is a way ;) аз си го обичкам румънския и хич не съжалявам за избора си :angel12:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”