Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Ще се радвам да се запозная с малцината колеги и колежки от тази специалност !!!
Междудругото стария ми ник във форума е POWER, ако се сещаш.katiunki написа:Oхооо, събрахме се.![]()
А Ивайло междудургото ми е любимото име...
Готино име си имам аз, и в готина специалност се събрахме.
Малко, но качествени.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Дано специалността наистина е толкова добра...че ние първият випуск, опитните зайчета, да не останем прецакани камилчета.FOX написа:Междодругото стария ми ник във форума е POWER, ако се сещаш.katiunki написа:Oхооо, събрахме се.![]()
Май бяхме разменили няколко ПМ-чета.
Малко, но качествени.
Сещам се, че си писахме. На предварителния те видях, ама беше много далеч от мен и нямаше как да се добера до теб.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Абе те хората винаги са скептици към новите неща. Надявам се, че в СУ са мислели доста преди да пуснат специалността, така че...katiunki написа:Дано специалността наистина е толкова добра...че ние първият випуск, опитните зайчета, да не останем прецакани камилчета.FOX написа:Междодругото стария ми ник във форума е POWER, ако се сещаш.katiunki написа:Oхооо, събрахме се.![]()
Май бяхме разменили няколко ПМ-чета.
Малко, но качествени.Всички се отнасят със скептицизъм към специалността, защото реално не е много ясно какъв ставаш като завършиш...
Ама, мен не ме вълнува много това.
Сещам се, че си писахме. На предварителния те видях, ама беше много далеч от мен и нямаше как да се добера до теб.Но нищо ще се видим октомври.
А и най-малкото, което е... ще научим доста езици.
Аз чаках да се обадиш тогава и се оглеждах да те мярна, но не успях.
Six billion people in the world... Six billion souls.

Да, тъкмо се връщам от "поливане на успеха"!Elektra написа:Всъщност сме 4-ма,с Кирил,ама не знам къде се губи напоследък.Сигурно е запразнил,блазе му![]()
![]()
Яко, според мен специалността е доста добра и се надявам всички да бъдем доволни и да си изкараме готини студентски години!:-)Ние както сме малко, туко виж сме се събрали Всички във форума:-)Айде, аз отивам да спя, че утре записване ме чака, ще пиша пак в НАШАТА:-):-) тема.
п.п.Аре бе, няма ли да дойде 1 октомври!;-)
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз също съм от София и съм завършил 31-во СУЧЕМ Иван Вазов.Наистина много хора се отнасят скептично към специалността,защото е нова,но тя е била като част от специализация към друга специалност,така че не е непозната за преподавателите от СУ.Макар и да се съмнявам да предложат всичко,което се обещава в справочника мисля,че ще е интересна и широкопрофилна специалност.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър