хаха като днеска в ФМИ-то като се записвах и една бабка се обесняваше нещо с няколко кандидатстудента и ни развеселяваше тея по опашката, от толкова чакане всеки изнервен...Ани_87 написа:Ееее ако не друго ще правим смях на хората
Спорт ?
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ОО я стигааа, това ли е най-важното сега... мился, че предложенията ти са най-малкото неуместни. Ти си гледай там специалността сега, или пък върви в САЩ, ако толкова искаш бейзбол...J`E`K`O написа:А защо няма голф? Или боулинг? А защо не бейзбол? Изглеждат ми интересни и сигурно би имало много кандидати за тях.
//offtopic
Ани_87, май май го обърнахме на чат с теб в различните теми, я прати на ЛС ICQ, Skype, или каквото ползваш (ако ползваш де)
Хаха, а ти в колко искаш да играят? В 12 на припека?J`E`K`O написа: А днес сутринта в 8като минах край тенис кортовете тук до леля (в Иван Вазов) и играха хора!! Много рано играят, дано и в СУ не ни карат по това време да махаме с ракетите. (то ще е едно махане в началото, докато нацелим топката...
)

мързеше ме да ви чета цялата дискусия, ама от това, което видях доста хора се хвърлят на тениса. значи да ви кажа как стоят нещата - тенисът е на кортовете на академик горе на плиска в борисовата градина. освен това трябва да се запишете бързичко като излязат сроковете, защото има възможност или да няма места или групите, където има свободни места да не ви устройват като ден и час на провеждане. дават ви и ракети, ма ако очаквате уилсън или баболат, сори
дървенки са. освен това има един тренер, който ви препоръчвам да избягвате, нещо с 'х' му почваше фамилията - това е човек, най-добре олицетворяващ българина на прехода - излива си гнева и насъбраната ярост на вас и няма да ви научи на нищо
иначе волейболът е добър избор стига да искате, изискванията не са смазващи, базата май е на биол. факултет и е забавно
аеробиката искат доста присъствия и накрая ви карат да си измисляте някви стъпки ли, движения ли се викат и да ги демонстрирате пред групата
иначе може да запишете и 10 спорта ако искате, ама няма смисъл. Значи за философския факултет доколкото знам повечето специалности са без задължителен спорт, а математическият и жулналистическият напротив.
айде дерзайте, дано съм била полезна:)
иначе волейболът е добър избор стига да искате, изискванията не са смазващи, базата май е на биол. факултет и е забавно
аеробиката искат доста присъствия и накрая ви карат да си измисляте някви стъпки ли, движения ли се викат и да ги демонстрирате пред групата
иначе може да запишете и 10 спорта ако искате, ама няма смисъл. Значи за философския факултет доколкото знам повечето специалности са без задължителен спорт, а математическият и жулналистическият напротив.
айде дерзайте, дано съм била полезна:)
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
- greeny
- Пишете, о, братя
а за всяка специалност ли има задължително спорт? това ми се вижда малко излишно. ако искам да уча право, защо трябва да млатя някаква топка примерно
иначе ако наистина има спортни танци ще е супер. аз си танцувам салса, така че това ще ми весело а и ще ми е от полза
иначе ако наистина има спортни танци ще е супер. аз си танцувам салса, така че това ще ми весело а и ще ми е от полза
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Възнамерявам да се пробвам като хандбален вратар, защото съм едър, а вратата е малка и никой няма да може да ми вкара
А и отпада ужасния вариант да се движа и да тичам.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Грийни хубаво попита момичето, ама не й отговорихте.
Така де всички ли трябва да са спортно заети, защото аз подочух, че за някои специалности не било задължително или нещо такова.
Аз не искам да имам спортни занимания пък
А в справочника пише, че варианта на освобождаването от физическо в училище е комисия, която насочва към рехабилитация
което за мен означава - няма мърдане, ама не може толкова народ и целия университет всички да спортуват 
Така де всички ли трябва да са спортно заети, защото аз подочух, че за някои специалности не било задължително или нещо такова.
Аз не искам да имам спортни занимания пък
А в справочника пише, че варианта на освобождаването от физическо в училище е комисия, която насочва към рехабилитация
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"