3.5/4.5. см, но по принцип ако кажеш на лелята във фото-то "Като за лична карта/паспорт/студентска книжка" пак ще те разбере...sedrik написа:На кои снимки казвате "стандартни"?
Размера на снимките
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Явно си случил на такава Студентска книжка. В моята 4/6 беше голяма, макар че мисля, че не пречеше да се залепи така.явор написа:Интересното е, че в Студентската книжка 4:6 пасна добре, в личната карта беше необходим по-малък размер, а на именника - най-малък![]()
![]()
А за именника наистина мястото беше много малко, но аз там не лепих снимка - жената, която ми провери правилно ли съм попълнила документите ми каза да лепя само ако имам (!?) и аз не залепих.

на именника изобщо не се хабете да лепите,режете и т.н. Аз когато влязох да ме запишат,жената отлепи снимката,върна ми я да съм си я била ползвала,а този прословут именник го сложи на една купчинка при много други, със сигурност предназначена за изхвърляне
Все пак си го попълнете,но не се хабете и със снимки 
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
баси... днеска специално си направих 4/6 и като отидох кво да видя - 3,5/4,5 ... добре, че имах некви стари такива та ги лепнах тях.. иначе тряяше да режа, да режа и да сложа едно око или нос или и аз нз кво за да се поберат в рамката

Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Приложната не е за хора
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
те са и мега стари, на моя за годините пишеше 19....г.que3n0fdrama написа:За именника наистина не ви трябват снимки, тия именници са им само за да ви изкарат постоянния адрес и ги изхвърлят после.
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
именно... то никой не говори за мерене, аз няям представа какви са мерките на стандартните... просто отидох във фотото, дадох си негативите и им казах "4/6 см" както пише в правилниците, после си ги зех, отидох.... и о изненада тряяше да си оставя само носа с ляовото око, част от бузата и малко от устните от тези снимки за да паснат...THE_PARASITE написа:Аз пък си направих стандартни и никой не ми ги мери.Тва са глупости.Ако още не сте се записали направете си стандартни 4 снимки за документи и нямате ядове !
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
При мен в студентската книжка идеално си пасна 3,5/4,5
И на всички останали документи, на именника трябваше някаква микроскопична, ама аз там снимка не съм слагал
Иначе кажеш ли "като за лична карта" зависи в кое фото ще си ги вадиш. Тук в Нова Загора точно 3,5/4,5 ми ги извадиха, с заоблени крайчета, а бях видял няколко човека вчера, на които им бяха дали доста големички снимки, може би едно 4,5/6,5 ! Ама не се паткайте, размера на снимките не е важен, и да са малко по-малки, или по-големи (стига да не скриват някой надпис) все тая, няма да правят проблеми. А да ви питам, само на мен ли ми се наложи да клъцна с 2-3мм личната карта, за да се събере в облеклото !? 
- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Май май, само ти и всички други, които споделят твоят вид документи (засега открих 4-5 разновидности и скоро ще почна да си съ6бирам колекция от различните документи предлагани на първокурсниците тази година...)!J`E`K`O написа:А да ви питам, само на мен ли ми се наложи да клъцна с 2-3мм личната карта, за да се събере в облеклото !?
Мойта лична карта идеално си пасна в облеклото, а колкото до именника (цитирам): "Не си лепи изобщо снимката тук! Ще го изхвърля след като ти препиша адреса"

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"