Паган, намерих си двете части на "Хан Кубрат", ама не знам кога ще имам време за тях. Ако трябва да съм честна, подхождам с малко резерви, но ще говорим чак като съм ги прочела:)
Книги
Не съм я чела, Сандре. Всъщност се ужасявам от огромния брой прекрасни книги, които не съм прочела, но това ще е първата ми работа след изпитите
(освен, че ще отида на море).
Паган, намерих си двете части на "Хан Кубрат", ама не знам кога ще имам време за тях. Ако трябва да съм честна, подхождам с малко резерви, но ще говорим чак като съм ги прочела:)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Печатът (но не гарантирам, че всички ще я харесате), Бялата крепост (абе, Орхан Памук, при все, че още не съм го прочела), Хладнокръвно, Животинската ферма, 1984, Хрониките на Амбър...ммм...а, да, и всички книги с приказки, зак оито се сетите. Това е най-ценното четиво. Според зависи от вкуса....Ще ви препоръчам и още една книга, ама нека бъде, когато все пак излезе, има още месец дотогава.
Относно Коелю - създал е едно ценно нещо - Търговецът на кристал. Останалото - благодарим, но не.
Ей такива нещица...
Относно Коелю - създал е едно ценно нещо - Търговецът на кристал. Останалото - благодарим, но не.
Ей такива нещица...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Док Холидей
- В началото бе словото
Като цяло тема и форум на fantasy nerds.
само последното мнение, споменаващо между другото и Орхан Памук е ок )
Оруел винаги е модерно да бъде споменаван - звучиш много по-1337 като вметнеш нещо за министерствата, за стаята, за бай ти биг ти брадър и прочие. Колко ли от тук "пишещите" са го чели обаче? ;p
само последното мнение, споменаващо между другото и Орхан Памук е ок )
Оруел винаги е модерно да бъде споменаван - звучиш много по-1337 като вметнеш нещо за министерствата, за стаята, за бай ти биг ти брадър и прочие. Колко ли от тук "пишещите" са го чели обаче? ;p
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Thermodynamics of Chaotic Systems, Computer Simulations of Liquids, Numerical Recipes, Физика атомов и молекул, Статистическая физика и др. такива. Бих могъл да ви ги препоръчам, но едва ли някой ще се заинтересува (освен ако не се готви за докторантски минимум по ФАМ в момента).
От книгите за простосмъртни - романите на Богомил Райнов са ми любимите. В оскъдното ми свободно време в момента препрочитам Умирай само в краен случай. Ян Флеминг и неговият 007 просто ряпа да ядат...
От книгите за простосмъртни - романите на Богомил Райнов са ми любимите. В оскъдното ми свободно време в момента препрочитам Умирай само в краен случай. Ян Флеминг и неговият 007 просто ряпа да ядат...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аз съм гледал "1986-та". Това квалифицира ли ме като 13373r?Док Холидей написа:...Оруел винаги е модерно да бъде споменаван - звучиш много по-1337 като вметнеш нещо за министерствата, за стаята, за бай ти биг ти брадър и прочие. Колко ли от тук "пишещите" са го чели обаче? ;p
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- Док Холидей
- В началото бе словото
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Имаше да:"Кажи ми какво четеш,за да ти кажа какъв си"Berserker написа:абе то май имаше подобна тема, но нейсе...
И там го написах,и сега ще го направя:-Не четете Куельо,ако искате нещо стойностно ще го намерите при : Камьо,Борхес,Вонегът,Еко и пр.,оня е пълен комерс :whdat: 11 минути е голяма тъпня,Вероника решава да умре-древна китайска легенда за жълтия извор,Край река Пиедра...-скука.Единствено Петата планина ми хареса при все , че не съм религиозна,ама Демона и сеньорита
P.S.Това според мен,де
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."