Спорт ?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ани_87 написа:Ееее ако не друго ще правим смях на хората :lol:
хаха като днеска в ФМИ-то като се записвах и една бабка се обесняваше нещо с няколко кандидатстудента и ни развеселяваше тея по опашката, от толкова чакане всеки изнервен... :) А днес сутринта в 8 :shock: като минах край тенис кортовете тук до леля (в Иван Вазов) и играха хора!! Много рано играят, дано и в СУ не ни карат по това време да махаме с ракетите. (то ще е едно махане в началото, докато нацелим топката... :D )
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Хаха ти глей да не цапнем некой докато замахваме :lol: Тея начинаещите са мнооого опасни :wink: Ама иначе може да те карат рано-рано защото иначе няма да има кога!А и нали знаеш че има доста ентусиасти надъхани да гонят топче :lol:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

А защо няма голф? Или боулинг? А защо не бейзбол? Изглеждат ми интересни и сигурно би имало много кандидати за тях.

//offtopic
Ани_87, май май го обърнахме на чат с теб в различните теми, я прати на ЛС ICQ, Skype, или каквото ползваш (ако ползваш де)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

J`E`K`O написа:А защо няма голф? Или боулинг? А защо не бейзбол? Изглеждат ми интересни и сигурно би имало много кандидати за тях.

//offtopic
Ани_87, май май го обърнахме на чат с теб в различните теми, я прати на ЛС ICQ, Skype, или каквото ползваш (ако ползваш де)
ОО я стигааа, това ли е най-важното сега... мился, че предложенията ти са най-малкото неуместни. Ти си гледай там специалността сега, или пък върви в САЩ, ако толкова искаш бейзбол...
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Ами че аз не виждам нищо лошо в бейзбола :shock: И защо да ходи в САЩ :?: Той си дава предложения!Не знеах че не може в тема за спорт да даваш предложения за спортове :?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

J`E`K`O написа: А днес сутринта в 8 :shock: като минах край тенис кортовете тук до леля (в Иван Вазов) и играха хора!! Много рано играят, дано и в СУ не ни карат по това време да махаме с ракетите. (то ще е едно махане в началото, докато нацелим топката... :D )
Хаха, а ти в колко искаш да играят? В 12 на припека? :)
Изображение
Аватар
iris^
В началото бе словото

Мнение от iris^ »

мързеше ме да ви чета цялата дискусия, ама от това, което видях доста хора се хвърлят на тениса. значи да ви кажа как стоят нещата - тенисът е на кортовете на академик горе на плиска в борисовата градина. освен това трябва да се запишете бързичко като излязат сроковете, защото има възможност или да няма места или групите, където има свободни места да не ви устройват като ден и час на провеждане. дават ви и ракети, ма ако очаквате уилсън или баболат, сори :) дървенки са. освен това има един тренер, който ви препоръчвам да избягвате, нещо с 'х' му почваше фамилията - това е човек, най-добре олицетворяващ българина на прехода - излива си гнева и насъбраната ярост на вас и няма да ви научи на нищо

иначе волейболът е добър избор стига да искате, изискванията не са смазващи, базата май е на биол. факултет и е забавно

аеробиката искат доста присъствия и накрая ви карат да си измисляте някви стъпки ли, движения ли се викат и да ги демонстрирате пред групата

иначе може да запишете и 10 спорта ако искате, ама няма смисъл. Значи за философския факултет доколкото знам повечето специалности са без задължителен спорт, а математическият и жулналистическият напротив.
айде дерзайте, дано съм била полезна:)
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

а за всяка специалност ли има задължително спорт? това ми се вижда малко излишно. ако искам да уча право, защо трябва да млатя някаква топка примерно :lol:
иначе ако наистина има спортни танци ще е супер. аз си танцувам салса, така че това ще ми весело а и ще ми е от полза :lol:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Възнамерявам да се пробвам като хандбален вратар, защото съм едър, а вратата е малка и никой няма да може да ми вкара :) А и отпада ужасния вариант да се движа и да тичам.
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Грийни хубаво попита момичето, ама не й отговорихте.
Така де всички ли трябва да са спортно заети, защото аз подочух, че за някои специалности не било задължително или нещо такова.
Аз не искам да имам спортни занимания пък :x
А в справочника пише, че варианта на освобождаването от физическо в училище е комисия, която насочва към рехабилитация :roll: което за мен означава - няма мърдане, ама не може толкова народ и целия университет всички да спортуват :wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

:lol: :lol: :lol: задължително е :roll: :wink:
Toto-I will remember
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

а за информатиката? Че като гледах програмата им от миналата година, то само чужд език, математики и програмиране имаха! Пък мен ми се спортува ;)
Облаче, бе пишеш шах и готово ;) Ии добре дошла колежке :P
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Не знам за информатиката,аз не съм приета това :lol:
Toto-I will remember
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ice_Spirit написа::lol: :lol: :lol: задължително е :roll: :wink:
Е-е-е ... *****.
А аз докрай се надявах да сме от тези, които нямат :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”