ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО?!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО?!
как става да се прехвърля след 1вата година някоя друга специалност ? какви са изискванията.мерси
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
друг е въпроса, че в тези теми никой нищо не ти казва конкретно, а са само някакви догадки и чул-недочул историиjantex написа:Има изключително много теми по въпроса в тоя отдел и в отдел <студенти>.Мисля, че ще са ти изключително полезни
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Приложната не е за хора
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
днеска като се записвах поразпитах - казаха ми, че за да се прехвърлиш ти трябва успех, независимо колко, но да ти стигне, за да изпревариш другите конкуренти, които искат да се прехвърлят също друга специалност. Демек се получават едни нови класирания както в момента
Отново трябва да се редят специалности и такива дреболии
а за подписите на деканите вярвам, че това е най-малкия проблем - няма да сме първите нито последните, които искат да се прехвърлят
п.с. при различия в програмите през 1-вата година на специалностите може да се случи да не ти признаят някой изпит, да трябва да се полага този изпит и т.н....
а за подписите на деканите вярвам, че това е най-малкия проблем - няма да сме първите нито последните, които искат да се прехвърлят
п.с. при различия в програмите през 1-вата година на специалностите може да се случи да не ти признаят някой изпит, да трябва да се полага този изпит и т.н....
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще се радвам на съветите ви!!!
Приета съм в СУ - ПУП и чужд език ( последното ми желание )
Приета съм в ЮЗУ ( Благоевград ) - Английска Филология(първото ми желание)
Раздвоена съм ужасно! Тук все пак си е София - тук съм родена, живяла и свикнала, а Софийския си е най-реномирания университет! Сигурно специалността все пак ще ми е от полза, понякога човек научава нещо, което не е очаквал и искал, но никога не му е излишно!
Но специалността все пак не ми харесва! Разбрах, че прехвърлянето е нежъзможно почти, едва ли не ще кандидатствам наново следващата година! Нооо, по-големи ли са шансковете ми за прехвърляне от една и съща специалност от друг град или от тук е по-вероятно да имам шанс!?
Приета съм в СУ - ПУП и чужд език ( последното ми желание )
Приета съм в ЮЗУ ( Благоевград ) - Английска Филология(първото ми желание)
Раздвоена съм ужасно! Тук все пак си е София - тук съм родена, живяла и свикнала, а Софийския си е най-реномирания университет! Сигурно специалността все пак ще ми е от полза, понякога човек научава нещо, което не е очаквал и искал, но никога не му е излишно!
Но специалността все пак не ми харесва! Разбрах, че прехвърлянето е нежъзможно почти, едва ли не ще кандидатствам наново следващата година! Нооо, по-големи ли са шансковете ми за прехвърляне от една и съща специалност от друг град или от тук е по-вероятно да имам шанс!?
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Значи, ако си приета ПУП в СУ, а искаш Английска филология пак в СУ, можеш да се прехвърлиш, ако 1. имаш успех 5.50 (май може и по-малко), 2. имаш издържан изпит по английски, т.е. като си кандидатствала с английски в СУ, нямаш 2 на изпита. Май това бяха условията. А, има някакви срокове, в които се подават молби или нещо такова, ама това трябва на място да се следи.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul