Размера на снимките
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Размера на снимките
Хора, пише, че снимките трябва да са 4/6. А в документите снимките са 3.5/4.5 и си правих нови снимки. Нали във всички студентски книжки (нали имаше няколко цвята там) и лични карти размера на снимките е един и същ? Кажете, за да може тези, които още не са се снимали да не направят грешката да се изкарат снимки 4/6.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Когато се записах след 1-во класиране, си извадих снимки, нормални за документи, които определено не са 4/6 см и паснаха ИДЕАЛНА на страниците, на които се залепят. Ни повече, ни по-малко, но със сигурност са по-малки от уречения размер. Когато отидох във фотото и им казах да ми извадят снимки в такъв формат, те ме погледнаха многозначително и веднага ме попитаха дали не са ми нужни за университета и допълниха, че въобще не е нужно изваждането на подобен размер снимки. Точно така и се оказа. Вадете си нормални снимки за документи. Това е, никой няма да ви спре, върне или каквото и да е.
честито на всички, които са приети в желана специалност и ще се запишат именно в СУ 
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ам, аз ще си нося стандартни снимчици за документ иутре и ако някоя леля реши да се прави на интересна просто ще си изографисам муцунката саморъчно в желания формат, пък нека тогава видят те кой е по-уставен...
А от опит (със записването на приятел) мога само да кажа, че именно стандартните снимки си пасват идеално навсички документи...Тъй че: рилааааакс
А от опит (със записването на приятел) мога само да кажа, че именно стандартните снимки си пасват идеално навсички документи...Тъй че: рилааааакс