Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
абе, хора, казах ви, нищо не поругавам! просто не го харесвам и подкрепих момичето, което като мен не го харесва. това е всичко! колко имам по литература няма особено значение, защотото това е най-субективния изпит. все пак имам 4.75
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
То ако беше до такава степен субективен защо ъвобще толкова хора посещават курсове и се готвят усилено вкъщи.Субективността е изтъркано извинениеgreeny написа:абе, хора, казах ви, нищо не поругавам! просто не го харесвам и подкрепих момичето, което като мен не го харесва. това е всичко! колко имам по литература няма особено значение, защотото това е най-субективния изпит. все пак имам 4.75
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
ми субективността я видях с очите си при положение, че рецензията ми гласи "проблемът е осъзнат като конкретен и задълбочен. темата е развита правилно, отделни малки неточности" и имам 2 изядени запетайки. подчертани са ми думи като "времепространство" и "безазова личност" и всякакви абсурдни неща, които просто някой си подчертавал, за да си оправдае оценката, която написал щото не е на кеф или го боли глава или е в цикъл.
а и както писах на други места, не може хора, които пишат неграмотно, слагат запетайките в началото на реда или пък пишат "Убичам" да имат над 5. този изпит е гавра.
което малко се отдалечи от темата но със сигурност не смятам, че човек, изкарал 5.50 на изпита знае и може да пише по-добре от мен. или в случая - ниската оценка не пречи да си изразя мнението, особено след като мога да си го защитя, независимо дали някой ще ми приеме аргументите или не!
а и както писах на други места, не може хора, които пишат неграмотно, слагат запетайките в началото на реда или пък пишат "Убичам" да имат над 5. този изпит е гавра.
което малко се отдалечи от темата но със сигурност не смятам, че човек, изкарал 5.50 на изпита знае и може да пише по-добре от мен. или в случая - ниската оценка не пречи да си изразя мнението, особено след като мога да си го защитя, независимо дали някой ще ми приеме аргументите или не!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Хах ти пък къде си видяла кой какво е писал,че да има 5
И колкото и да не ти се иска не всички с добри оценки са по зле в литературно отношение от теб,не ти си най-добра в правопис,пункутация,творчество и прочие.Защо си мислиш,че всички над теб са с подарени оценки,а ти си перфектна и прецакана,абсурдно е
А и за протокол- щом никой не приема аргументите ти,то не можеш да защитиш мнението си,което се гради на аргументи.
А и за протокол- щом никой не приема аргументите ти,то не можеш да защитиш мнението си,което се гради на аргументи.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- greeny
- Пишете, о, братя
не казвам че всички с по-високи оценки са някакви си. просто познавам няколко такива случаи. и не знам какво са писали, но съм чела всичките теми, които са писали, в които обикновено има по около 15 правописни грешки на страница.
далеч съм и от мисълта че аз съм най-умната и гениалната. просто знам какви проверяващи има, с някои от тях съм имала нещастието лично да разговарям. а и знам за колко е темата ми! ако някой не може да се самооцени - това си е негов проблем. аз мога
далеч съм и от мисълта че аз съм най-умната и гениалната. просто знам какви проверяващи има, с някои от тях съм имала нещастието лично да разговарям. а и знам за колко е темата ми! ако някой не може да се самооцени - това си е негов проблем. аз мога
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър