ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО?!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
owny.
В началото бе словото

ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО?!

Мнение от owny. »

как става да се прехвърля след 1вата година някоя друга специалност ? какви са изискванията.мерси
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

ами доколкото знам трябва да имаш някакав успех (май над 4.50)
и естествено ако се наложи да даържиш някакъв приравнителен изпит

но да уточня не можеш да се местиш в която се поискаш специалност
зависи от това каакъв кандидат - студенски изпит си държал
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Има изключително много теми по въпроса в тоя отдел и в отдел <студенти>.Мисля, че ще са ти изключително полезни :idea:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

jantex написа:Има изключително много теми по въпроса в тоя отдел и в отдел <студенти>.Мисля, че ще са ти изключително полезни :idea:
друг е въпроса, че в тези теми никой нищо не ти казва конкретно, а са само някакви догадки и чул-недочул истории :)
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Трябва да имаш успех над 5.50 задължително.

Оттам трябва да вземеш подписите на двамата декани - на този, който те пуска да се преместиш и на този, при когото отиваш. Но това не е лека задача.
Изображение
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

днеска като се записвах поразпитах - казаха ми, че за да се прехвърлиш ти трябва успех, независимо колко, но да ти стигне, за да изпревариш другите конкуренти, които искат да се прехвърлят също друга специалност. Демек се получават едни нови класирания както в момента ;) Отново трябва да се редят специалности и такива дреболии

а за подписите на деканите вярвам, че това е най-малкия проблем - няма да сме първите нито последните, които искат да се прехвърлят

п.с. при различия в програмите през 1-вата година на специалностите може да се случи да не ти признаят някой изпит, да трябва да се полага този изпит и т.н....
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
liliotajp
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от liliotajp »

Ще се радвам на съветите ви!!!
Приета съм в СУ - ПУП и чужд език ( последното ми желание )
Приета съм в ЮЗУ ( Благоевград ) - Английска Филология(първото ми желание)
Раздвоена съм ужасно! Тук все пак си е София - тук съм родена, живяла и свикнала, а Софийския си е най-реномирания университет! Сигурно специалността все пак ще ми е от полза, понякога човек научава нещо, което не е очаквал и искал, но никога не му е излишно!
Но специалността все пак не ми харесва! Разбрах, че прехвърлянето е нежъзможно почти, едва ли не ще кандидатствам наново следващата година! Нооо, по-големи ли са шансковете ми за прехвърляне от една и съща специалност от друг град или от тук е по-вероятно да имам шанс!?
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Значи, ако си приета ПУП в СУ, а искаш Английска филология пак в СУ, можеш да се прехвърлиш, ако 1. имаш успех 5.50 (май може и по-малко), 2. имаш издържан изпит по английски, т.е. като си кандидатствала с английски в СУ, нямаш 2 на изпита. Май това бяха условията. А, има някакви срокове, в които се подават молби или нещо такова, ама това трябва на място да се следи.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”