Да, на мен ми направи впечатление дворът, допадна миtwiggy написа: а дворчето е много хубаво
биология или молекулярна биология?
Модератор: Boromir
- alteia
- В началото бе словото
Хахаха, и теб ли те е сполетяла същата участ като моята. Аз бях при инспектор Наумова, останах доволна, жената се държа много добре. Единственото гадно нещо беше чакането продължило с часове и ужасът някой да не те предреди, че от толкова много хора, които стоят пред теб мисълта да има още един е способна да предизвика мигновена смърт на твоето същество.kristina написа:сградата е хубава, мн е зелено, а и мястото си е мн добро.ама иначе това за филма за луи пастьор нищо чудно да е вярноа пък на мен захариева btw никакъв проблем не ми създаде, е като не се брои това, че излезе в почивка точно като дойде моят ред
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
еей и аз оцелях след 4-часовото чакане!! най-вече благодарение на приятни разговори, шегички и тва-онова с бъдещите колеги..мерси и на МУСИ, който беше страшно мил и дори ни даде остатъци от вафличките на инспекторките!!!
сградата е сууупер, не смеех да очаквам нищо подобно..наистина прилича на замък, атмосферата е невероятна..точно по мой вкус (е, можеше и по-мрачно да е;)) и мисля, че много подхожда на БФ..а за мизерната база, голяма работа, по-добре е от нищо, нали
изкарайте си докторантура или най-малкото магистратура и ше ви вземат и в чужбина без проблеми на работа в някой институт..едва ли ще е чак толкоз трудно да се свикне с условията на работа!!
кой каквото ще да казва
аз съм много доволна, че си клик-нах на място, което е точно за мен. нямам търпение за 2.окт.!!!
кой каквото ще да казва
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Понеже стана дума, че учебните планове на БФ ги няма по нета, разтърсих се и открих някои интересни неща на сайта на ФСС:
http://bio-bg.net/materials/
Тук има книги, лекции, планове, програми и др. ценни нещица.
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Явно когато вие сте се записвали е имало големи опашки, но аз отидох онзи ден (8ми) към 10:30 и имаше доста малко хора (пред мен бяха 4-5 човека).
Сградата и дворчето не са лоши, само дето от ресторантчето долу вонеше на лук от километри просто
... тия хора абсорбатори някакви не ползват ли
Иначе при мен се получава малко куриозно - 10 години живея на 5 минути пеша от БФ на СУ и сега, когато ще уча там, ще се местя в д по-далечен квартал
Сградата и дворчето не са лоши, само дето от ресторантчето долу вонеше на лук от километри просто
Иначе при мен се получава малко куриозно - 10 години живея на 5 минути пеша от БФ на СУ и сега, когато ще уча там, ще се местя в д по-далечен квартал
Life is killing me...
къде са плановете че и аз ги търсих пък не ги виждамMagian написа:Понеже стана дума, че учебните планове на БФ ги няма по нета, разтърсих се и открих някои интересни неща на сайта на ФСС:
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Добре де, добре, повече няма да издавам поверителна информацияtwiggy написа:jantex написа:Не съм чел темата, но ако трябва да пиша по заглавието -> Молекулярна Биология, рзбира се...доколото съм чувал в света има само 7 екипа и единият е в България
![]()
![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!