Педагогика!!!!
Модератор: Boromir
- BeReady
- В началото бе словото
Еми мен на първо класиране ме приеха предуч.и нач.уч пед-ка...сега ме приеха предагогика.Мисля да участвам и в трето класиране евентуално за българска филология.ако има някой,който може да ми каже,ще му бъда много благодарна-разликата м/у бала ми и бг филология е 50 стотни-имам ли шансове или направо да се записвам педагогика?
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
има, има спокойно :Рpersifal написа:Има ли други приети начална и предучилищна?Не може да съм само аз....
наистина не виждам какво толкова плюете по педагогиката
освен това на доста хора ще им се отразят добре часовете по Теория на възпитанието
а за промяна на специялността има много варианти
прехвърляне при добър успех,второ висше или магистратура по желаната специялност
не е свършил света успокойте се:)
хората казват, че най-трудното е влизането в университетът.. от там всичко може да се развие във всякаква насока
Здравейте колеги!
Страшно щастлива съм, че след дълго ровене из форума намерих дискусия за нашата специалност!
Та да споделя...Педагогиката както при повечето от вас и при мен не беше сред топ желаните специалности! Но след като ме приеха и обмислих добре нещата открих, че това е безкрайно интересна и широкопрофилна специалност и би ми доставило неизмеримо удоволсвие да я изуча! Мисля, че намерих мястото си....само ни остава да се молим да се съберем сносен колектив от колеги и да превърнем академичното образование в кеф!
Страшно щастлива съм, че след дълго ровене из форума намерих дискусия за нашата специалност!
Та да споделя...Педагогиката както при повечето от вас и при мен не беше сред топ желаните специалности! Но след като ме приеха и обмислих добре нещата открих, че това е безкрайно интересна и широкопрофилна специалност и би ми доставило неизмеримо удоволсвие да я изуча! Мисля, че намерих мястото си....само ни остава да се молим да се съберем сносен колектив от колеги и да превърнем академичното образование в кеф!
What we do in life...echoes in eternity!