Приложна математика
Модератор: Boromir
-
valentina_80
- В началото бе словото
Не харесва това, че се учи може би, прекалено много математика, а и по по-кофти начин отколкото я учат информатиците (аз съм информатика 2-ри курс), а за другите специалности да не говорим! Те почти не учат математика, а повярвай ми, никак не е лесна! Просто хората не могат да изкарат! Всеки семестър с по поне енда двойка по някоя математика! Двама познати заради ПМ зарчзаха ФМИ ваобще. Още трима познавам които пробваха тази година да влязат нещо друго! Кофти споциалност е това! А накрая...знаеш ли къде работят приложните математици по специалността си!? В някой бинго клуб да изчисляват вероятности за някоя мутра! Не е работа това! А кофтито е, че моя човек е с 5.4 на математика 2 и пак не може, а най-вероятно, няма и да се класира! Заради слаба диплома!
-
valentina_80
- В началото бе словото
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
аз си мислех, че аз с моята 5-ца съм най-големия лузър, който не може да се класира информатика... а виж кво ставало с хората.... някой ако ми беше казал, че човек с 5.40 няма да се класира щях да му се изсмеяvalentina_80 написа: А кофтито е, че моя човек е с 5.4 на математика 2 и пак не може, а най-вероятно, няма и да се класира! Заради слаба диплома!
а иначе не мисля, че приложната математика е толкова безперспективна като цяло... абе ше поживеем ше видим
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Приложната не е за хора
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
Аре колеги, къде сте? Днес взех трудното решение да се запиша ПМ, щото иначе имаше вариант на 3-о класиране да се набия на Икономика, с което евентуалното ми прехвърляне след 1-ви курс да се усложни... а за информатика ми тряяше 0.8 спад на бала, което ми се струва невъзможно....
та... колеги къде сте?
та... колеги къде сте?
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора
- Христо Стоянов
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе ще си чупите главата с тая приложна математика...
http://fmi.bgstudent.org/modules.php?na ... opic&t=396
Те поне да работиха и за мутрите, ами и това не правят....няма работа за такива хора тук. Гледайте да се научите да програмирате още първата година, че да се хващате на работа някъде и после сменяйте специалността още след първи курс...даже кандидатствайте отново ако трябва...това не е работа иначе...щом завършват 15 човека всяка година, не си мислете, че имате голям шанс!
Айде Успех на всички!
http://fmi.bgstudent.org/modules.php?na ... opic&t=396
Те поне да работиха и за мутрите, ами и това не правят....няма работа за такива хора тук. Гледайте да се научите да програмирате още първата година, че да се хващате на работа някъде и после сменяйте специалността още след първи курс...даже кандидатствайте отново ако трябва...това не е работа иначе...щом завършват 15 човека всяка година, не си мислете, че имате голям шанс!
Айде Успех на всички!
Българи сме, пишете на кирилица!
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
то е пределно ясно, че ти спукват гъза в тази специалност... ама за колкото стигнал бала - за толкова... пък бъдещето ще покаже 
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора