Приложна математика
Модератор: Boromir
Ми мене ме приеха Приложна математика на 1во класиране. Бал преполагам, че ще падне докъм 25 някъде, но нищо не се знае.
Мен ме интересува Информатиката да падне докъм 27 - след като приемат толкова много хора там има не лоши шансове.
Но от друга страна питах студенти за приложната математика и те казват , че започват да съжаляват малко , че не са я записали нея вместо информатиката, защото ПМ дава страхотна подготовка по математика и същевременно изборните дисциплини ти позволяват да се занимаваш с програмиране ако ти е кеф....т.е. и да не ми стигне бала за информатика не мисля , че това е повод за съжаление.
Мен ме интересува Информатиката да падне докъм 27 - след като приемат толкова много хора там има не лоши шансове.
Но от друга страна питах студенти за приложната математика и те казват , че започват да съжаляват малко , че не са я записали нея вместо информатиката, защото ПМ дава страхотна подготовка по математика и същевременно изборните дисциплини ти позволяват да се занимаваш с програмиране ако ти е кеф....т.е. и да не ми стигне бала за информатика не мисля , че това е повод за съжаление.
Не е баш така. Познавам едно момче с оценка 5,70 от изпита в СУ, което се записа Авиация в ТУ.
Мен сега ме е много яд за там, защото ми беше първият изпит и не можах да изкарам реалната оценка, която можех. Която пък ми е достатъчна за КТТ.
Но пък не се знае дали щях да си подам документите там след първото класиране при такъв вариант. 
Мен сега ме е много яд за там, защото ми беше първият изпит и не можах да изкарам реалната оценка, която можех. Която пък ми е достатъчна за КТТ.
-
valentina_80
- В началото бе словото
-
valentina_80
- В началото бе словото
И аз се чудя дали бала за информатика ще падне за трето класиране!? И не ми се вярва много! Някой има ли представа как е било миналата година!? Защото днес ходих до химическия и в информатика бяха приети на второ класиране 60 или 61 човека! Това значи, че много са се отказали на първо класиране! Дори почти половината! Всеки може да сметне! Но дали ще се откажат на второ!? Моя приятел в момента е втори курс ПМ и иска да се мести информатика! Бала му е 26,37. Дали има шанс!?
Последно промяна от valentina_80 на 15 Авг 2006, 14:43, променено общо 1 път.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
абе принципно сичко може да се случи, ама имайки предвид че са 24 човека горница, то трябва поне нови 60 места да се освободят, че да имаме реален шанс с бал 26 и нещо да се влезе... то надеждата умира последна, ма според мен вероятността е твърде малка
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Приложната не е за хора
-
valentina_80
- В началото бе словото
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
малко по-нисък от вашите, в момента псувам алкохолизираната си даскалка по физика за двете 5-ици през годините... с 6-ици нямаше да се чудя ше влеза ли информатика или не...valentina_80 написа:Твоя бал какъв е?
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора