Индология - КСК 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оооо, и мен така, наистина имам голям ентусиазъм, само дано го задържа и през целия учебен процес 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо притъпен...? Та ние дори не сме започналиAtlantis написа:при мен ентусиазмът е леко притъпен вече, ама все пак се надявам с началото на семестъра да стана хиперенергичен студент-ентусиаст, както досега бях в гимназията...
Пък в гимназията и аз бях - но само за определени предмети

- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами май вече съм споменавала, ама на мен това ми е втора КСК за тази учебна година...Чужбинската претърпя зрелищен провал и от тогава малко ентусиазмът ми е в безсрочна почвика. За сметка на това смяната на обстановката досега винаги е помагала, тъй че- мога поне да се надявам че пак ще подскачам от радост, както преди...

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искала си да учиш в чужбина? Къде?Atlantis написа:Ами май вече съм споменавала, ама на мен това ми е втора КСК за тази учебна година...Чужбинската претърпя зрелищен провал и от тогава малко ентусиазмът ми е в безсрочна почвика. За сметка на това смяната на обстановката досега винаги е помагала, тъй че- мога поне да се надявам че пак ще подскачам от радост, както преди...
Аз наистина се радвам, че ще се махна от града си покрай следването, дано новата среда ми се отрази добре и на мен

- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
къде в чужбина ли- дълга и широка-САЩ, някои от страните в далечния Изток, но се убедих, че който прави много неща наведнъж не успява в нито едно.
И мен много ме амбицира да успея и вероятността да остана още една година в града на липите- не, благодаря! А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
И мен много ме амбицира да успея и вероятността да остана още една година в града на липите- не, благодаря! А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Да бе да,по евтина да,но по лесна в никакъв случай...може да ти се е сторило лесно защото си кандидатствала и за чужбина и в бг с език,но това не е меродавно.Като ярък пример-имам другарче,което преписа на САТ-а,приеха го в Америка и не си е мръднал грам пръстаAtlantis написа: А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Кандидаствах и с език, и с математика, а за малко да подготвя и американкса литература...Stark написа:Да бе да,по евтина да,но по лесна в никакъв случай...може да ти се е сторило лесно защото си кандидатствала и за чужбина и в бг с език,но това не е меродавно.Като ярък пример-имам другарче,което преписа на САТ-а,приеха го в Америка и не си е мръднал грам пръстаAtlantis написа: А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
Stark, определено на мен 15лв за изпити м исе виждат по-малко от $65 (в най-добрия случай) за SAT, да не говорим че псоле плащаш по още да ти ги изпратят в различните колежи, да не говорим за TOEFL (който пък за сметка на това е лесен), но пък е с баснословна цена...Не виждам смисъл да се изявявам като ценоразпис на чуждите изпити у нас. Иначе и курсовете за различните международни изпити не отстъпват по цени на тези а бъглраските уни-та. Като му теглиш чертата, май-май излиза, че съм права в предния си пост, не мислиш ли?
Колкото до твоя приятел- който не може по един начин, пробва по друг...Не мога да го осъждам- изборът си е негов, последиците-също...

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами нали вече говорихме за товаСамо за едно нещо съм особено притеснена...В сайта на СБО прочетох, че класацията за общежития излиза на 15ти септември (да ви е позната датата?), а семестърът ни, както този и на арабиститие (ако не се лъжа) започва няколко дни преди това. Дали има досетливи в СБО?

здравейте, колежки!! вече сме 3 на лице
Ентусиазмът и при мен присъства, но не като основна емоция. колкото е радостта от предстоящото непознато ново, почти толкова е и тъгата от раздялата със старото
Като първо желание бях писала психология, но реших да не чакам второ класиране и се записах.. така де някои смятат, че явлението Зигмунд Фройд е просто начина на Запада да разтълкува Източната наука за душата.
Знам че би трябвало да имаме чуждестранен преподавател (индиец индийка вероятно)но незнам в кои курсове
Вие наясно ли сте с това
If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.