Индология - КСК 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

ам, време за мъже, купони и винаги се намира. Виж времето за релакс ще е по-кът, ама да идва- хич не ме е страх нито от много учене, нито от изпити, тъй че- да иде 11ти по-бързо...
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Оооо, и мен така, наистина имам голям ентусиазъм, само дано го задържа и през целия учебен процес :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

при мен ентусиазмът е леко притъпен вече, ама все пак се надявам с началото на семестъра да стана хиперенергичен студент-ентусиаст, както досега бях в гимназията...
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Atlantis написа:при мен ентусиазмът е леко притъпен вече, ама все пак се надявам с началото на семестъра да стана хиперенергичен студент-ентусиаст, както досега бях в гимназията...
Защо притъпен...? Та ние дори не сме започнали :P
Пък в гимназията и аз бях - но само за определени предмети :lol:
Изображение

Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Ами май вече съм споменавала, ама на мен това ми е втора КСК за тази учебна година...Чужбинската претърпя зрелищен провал и от тогава малко ентусиазмът ми е в безсрочна почвика. За сметка на това смяната на обстановката досега винаги е помагала, тъй че- мога поне да се надявам че пак ще подскачам от радост, както преди...
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Atlantis написа:Ами май вече съм споменавала, ама на мен това ми е втора КСК за тази учебна година...Чужбинската претърпя зрелищен провал и от тогава малко ентусиазмът ми е в безсрочна почвика. За сметка на това смяната на обстановката досега винаги е помагала, тъй че- мога поне да се надявам че пак ще подскачам от радост, както преди...
Искала си да учиш в чужбина? Къде? :P
Аз наистина се радвам, че ще се махна от града си покрай следването, дано новата среда ми се отрази добре и на мен :wink:
Изображение

Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

къде в чужбина ли- дълга и широка-САЩ, някои от страните в далечния Изток, но се убедих, че който прави много неща наведнъж не успява в нито едно.
И мен много ме амбицира да успея и вероятността да остана още една година в града на липите- не, благодаря! А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
Изображение
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Само за едно нещо съм особено притеснена...В сайта на СБО прочетох, че класацията за общежития излиза на 15ти септември (да ви е позната датата?), а семестърът ни, както този и на арабиститие (ако не се лъжа) започва няколко дни преди това. Дали има досетливи в СБО?
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Atlantis написа: А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
Да бе да,по евтина да,но по лесна в никакъв случай...може да ти се е сторило лесно защото си кандидатствала и за чужбина и в бг с език,но това не е меродавно.Като ярък пример-имам другарче,което преписа на САТ-а,приеха го в Америка и не си е мръднал грам пръста :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Stark написа:
Atlantis написа: А и за щастие, КСК в България е несъизмеримо по-лека от тази за чужбините (да не говорим, че е и значително по-евтина), тъй че ето ме- второ желание в най-доброто ВУ в България със скромните два месеца подготовка.
Да бе да,по евтина да,но по лесна в никакъв случай...може да ти се е сторило лесно защото си кандидатствала и за чужбина и в бг с език,но това не е меродавно.Като ярък пример-имам другарче,което преписа на САТ-а,приеха го в Америка и не си е мръднал грам пръста :roll:
Кандидаствах и с език, и с математика, а за малко да подготвя и американкса литература...
Stark, определено на мен 15лв за изпити м исе виждат по-малко от $65 (в най-добрия случай) за SAT, да не говорим че псоле плащаш по още да ти ги изпратят в различните колежи, да не говорим за TOEFL (който пък за сметка на това е лесен), но пък е с баснословна цена...Не виждам смисъл да се изявявам като ценоразпис на чуждите изпити у нас. Иначе и курсовете за различните международни изпити не отстъпват по цени на тези а бъглраските уни-та. Като му теглиш чертата, май-май излиза, че съм права в предния си пост, не мислиш ли?

Колкото до твоя приятел- който не може по един начин, пробва по друг...Не мога да го осъждам- изборът си е негов, последиците-също...
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Само за едно нещо съм особено притеснена...В сайта на СБО прочетох, че класацията за общежития излиза на 15ти септември (да ви е позната датата?), а семестърът ни, както този и на арабиститие (ако не се лъжа) започва няколко дни преди това. Дали има досетливи в СБО?
Ами нали вече говорихме за това :P За нас ще има специална класация за общежития, която ще излезе няколко дни преди началото на уводния курс и в която ще сме настанени абсолютно всички. После в случай, че сме класирани и в редовната класация (тази на 15.09), то запазваме местата си; ако не сме - трябва да се изнесем :lol:
Изображение

Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Вчера мадамата ми каза, че щели на 8-9 да пуснат класацията в сайта, black_lady! Каза и,че щом сме първокурсници, най-вероятно ще ни настанят всички...
Изображение
Аватар
trinity__
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от trinity__ »

:blob3: :blob2: :blob4: :blob5: :blob7:
здравейте, колежки!! вече сме 3 на лице :) хехе форумите били полезно и забавно нещо. аз тръгнах да търся Атлантис по кю-то, пък то си имало тема, където да ви открия.
Ентусиазмът и при мен присъства, но не като основна емоция. колкото е радостта от предстоящото непознато ново, почти толкова е и тъгата от раздялата със старото :(
Като първо желание бях писала психология, но реших да не чакам второ класиране и се записах.. така де някои смятат, че явлението Зигмунд Фройд е просто начина на Запада да разтълкува Източната наука за душата.
Знам че би трябвало да имаме чуждестранен преподавател (индиец индийка вероятно)но незнам в кои курсове
Вие наясно ли сте с това
If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

trinity__,здравей!!!!!
Приятно ми е! всъщност вече ставаме 4 оклежки- вчера се запознахме с още една много мила колежка в ЦИЕК! Вероятно само 3-4ма от нас ще са 1во желание в курса и...все пак имам чувството, че тази специалност е МОЯТА! Как се чувстваш ти, Тринити?
Изображение
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

trinity__, приятно ми е да се запознаем. Гадно че не мога да ти пратя ЛС, че да си полафим повечко лични работи (ех, сега любопитна съм и това си е), ама явно ще е наживо...
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”