Арабистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

здравейте.. да ви кажа как ме плашат само.. от 30 човека в първи курс оставали по максимум 10.. явно някои не издържат.. но според мен е толкова интересно.. и толкова ценно.. :)
"You miss 100% of the shots you never take."
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

То това май е типично за тия филологии ... оредяват,оредяват и накрая-я има някой да завърши,я няма ... ама ние сме пичаги,ще се справим :) Гери,теб те виждам какво си решила вече :) Като се замисля междудругото,ние сме най-много хора май ... другите са все по 10 момчета и момичета съответно най-много,а ние сме цял отбор дружина :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

SINDEL` написа:То това май е типично за тия филологии ... оредяват,оредяват и накрая-я има някой да завърши,я няма ... ама ние сме пичаги,ще се справим :) Гери,теб те виждам какво си решила вече :) Като се замисля междудругото,ние сме най-много хора май ... другите са все по 10 момчета и момичета съответно най-много,а ние сме цял отбор дружина :)
хаха цял отбор пишещ на обратно :lol: е много ясно, че ще се справим :roll: :lol: :lol:
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

То майтап,майтап,ама ... какво реши ти :) Ша записваш или няма да записваш :) Това с писането ще е голямо изпитание ми се струва,докато свикнем на тоя начин сигурно ще има доста смешни ситуации :) Но нали трябва да се учи във ведра атмосфера :)
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

SINDEL` написа:То майтап,майтап,ама ... какво реши ти :) Ша записваш или няма да записваш :) Това с писането ще е голямо изпитание ми се струва,докато свикнем на тоя начин сигурно ще има доста смешни ситуации :) Но нали трябва да се учи във ведра атмосфера :)
реших, че е време да опозная близкия изток :lol: така, че вече съм в групата на арабистите :)
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Така,така :) Значи поздравления-щом си се решила,а дано го завършиш успешно :) Утре се записвам аз,ти записа ли вече :)
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

SINDEL` написа:Така,така :) Значи поздравления-щом си се решила,а дано го завършиш успешно :) Утре се записвам аз,ти записа ли вече :)
хехе благодаря, да ти се връща :D не.. още не съм се записала.. утре следобед обаче отивам 8)
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

здравейте.. това е моя последен пост тук.. исках само да ви пожелая много успех с арабистиката.. родителите ми ме отрязаха - предложиха ми да се изнеса от къщи ако запиша арабистика вместо мио.. а то много лесно се учи арабски като работиш :( както и да е.. дстискам ви палци, много се готини и знам, че ще успеете..
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

ще видим колко ще падне бала, за са съм тюрколог, ако подам до 3-то класиране обаче ми се губи мястото...дали пък няма да си остана турчак...а иначе с тия -истики - забраете бачкането, щото тва е като да идеш на марс и да почнеш да бачкаш, преди да можеш да казваш "кво стаа" :Д
Get High or Fly Tryin`
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

^^^пич не губиш на трето :wink: За другото напълно подкрепям :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Една моя приятелка е приета това. :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

Хайде и аз да се подпиша. Записах се още първия ден с огромно желание та дано да не ми се изпари до 8ми. хахах Казвам се Калоян и заедно ще се мъчим с арабити!!!!
Аре колеги весело!!!!!!! 8)
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

ще се видим изглежда на 08.09 :) аз вчера потвърдих арабистика, но май на второто класиране ще я запиша...и вече започвам много да й се радвам...
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

много учтиво бих помолил модератор или админ да метне таз тема в "Студенти" защото не мисля, че й е тук мястото, а и там ще е значително по-прегледно.

Някой ще се престраши ли да пусне снимка? :lol:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

спаммм
Последно промяна от Darksorrow на 15 Авг 2006, 13:35, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”