Еднатаqni4ka написа: хубавото на тениса е , че доста се спортува...никак не е лесно тва тичане от единия до другия край, ама пък се натоварва само едната ръка
П.С.Не съм тренирала в СУ, за това не ме разпитвайте за тениса в СУ
ми аз се чудех дали да не записвам фитнес ама много се чакало и т.н. Иначе за сега съм приложна математика, надявам се на второ класиране да ме вземат информатикаqni4ka написа:ще ходим на фитнес да дигаме гирички за другатаJ`E`K`O написа:на мен тичането не ми пречи. Аз обичам да спортувам, преди много играех баскетбол. Наистина само лошото е че се натоварва само едната ръка, но нищо, ще ги сменямети каква специалност си приет?
през почивните не звучи зле но пък доне не е често иначе перфектноqni4ka написа:можеш, каквото си искаш може да си избереш. разбрах, че туризма ходели на Витоша на някакви походи, но ставало главно през почивните дниgali4ka85 написа:я и аз малко..
аз съм туризъм и се чудя като спорт дали мога пак да запиша туризъм и дали някой знае нещо повече
Чувала съм куриозни случки за футбола преди години...lorie написа:на футбол ти дават лесно подпис, не е нужно да ходиш редовно
дани написа:извинявам се ако въпроса вече е задаван,но не ми се четат 9 страници.някъде има ли списък със спортовете,от които може да се избира или той излиза по-късно?какво става ако това ,което искаш да запишеш вече е заето?аз съм 1.58 и не се виждам да играя баскетбол и волейбол
![]()