Иначе искам и туризъм,и фитнес,и аеробика и още много
А някой да има информация за аеробиката? Аз мускули искам да правя,така че....
Недей да пускаш снимка, че няма да останат момичета за туризмаlorie написа:За тениса съм чувала, че е при някакъв много готин млад преподавател и че много момичета се записват само заради него. Но не знам дали е взискателен.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ами аз разбрах, че походите били в събота пък аз съм от Пловдив и мислех да си се прибирам почивните дни....но ще видим каква е програмата и тогава ще реша. То майспорта не е задължителен за мойта специалност.явор написа:qni4ka, ще ходим на походи заедно ли![]()
![]()
![]()
И аз искам да се запиша нещо, което не отнема време и не изисква "спортуване"![]()
![]()
![]()
Недей да пускаш снимка, че няма да останат момичета за туризмаlorie написа:За тениса съм чувала, че е при някакъв много готин млад преподавател и че много момичета се записват само заради него. Но не знам дали е взискателен.![]()
![]()
а и аз съм така, ама то те учили. Ако не, все ще намерим някой колега или колежка да ни помогнатqni4ka написа:и на мен то много години ми се иска да се запиша на тенис на корт, но понеже си нямам никаква идея как точно се играе, малко се притеснявамJ`E`K`O написа:и аз още се чудя..тенис не съм играл, а отдавна ми се иска и май него ще пиша. А няма ли и готина треньорка по тенис, не само батко
хубавото на тениса е , че доста се спортува...никак не е лесно тва тичане от единия до другия край, ама пък се натоварва само едната ръкаJ`E`K`O написа:а и аз съм така, ама то те учили. Ако не, все ще намерим някой колега или колежка да ни помогнатqni4ka написа:и на мен то много години ми се иска да се запиша на тенис на корт, но понеже си нямам никаква идея как точно се играе, малко се притеснявамJ`E`K`O написа:и аз още се чудя..тенис не съм играл, а отдавна ми се иска и май него ще пиша. А няма ли и готина треньорка по тенис, не само батко