Спорт ?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

Аз пък си мечтая за скално катерене от 9 клас и може да се каже,че заради спортовете в СУ,той ми е приоритетен университет(ама го казах:)
Иначе искам и туризъм,и фитнес,и аеробика и още много :)
А някой да има информация за аеробиката? Аз мускули искам да правя,така че....
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Ice_Spirit
аз съм за спортни танци :) дай да ставаме двойка :) хаха
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

qni4ka, ще ходим на походи заедно ли :lol: :lol: :lol:

И аз искам да се запиша нещо, което не отнема време и не изисква "спортуване" :lol: :lol: :lol:
lorie написа:За тениса съм чувала, че е при някакъв много готин млад преподавател и че много момичета се записват само заради него. Но не знам дали е взискателен. :D
Недей да пускаш снимка, че няма да останат момичета за туризма :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

А има ли тенис на маса, или само на корт има?
Who ever said I needed you! Lied!
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

явор написа:qni4ka, ще ходим на походи заедно ли :lol: :lol: :lol:

И аз искам да се запиша нещо, което не отнема време и не изисква "спортуване" :lol: :lol: :lol:
lorie написа:За тениса съм чувала, че е при някакъв много готин млад преподавател и че много момичета се записват само заради него. Но не знам дали е взискателен. :D
Недей да пускаш снимка, че няма да останат момичета за туризма :lol: :lol: :lol:
ами аз разбрах, че походите били в събота пък аз съм от Пловдив и мислех да си се прибирам почивните дни....но ще видим каква е програмата и тогава ще реша. То майспорта не е задължителен за мойта специалност.
Аватар
Mandalay
В началото бе словото

Мнение от Mandalay »

Ех, имам малко инфо по въпроса със спорта и реших като бъдещ колега да споделя...

Фитнеса е много примамлив спорт, но доколкото разбрах базата е под всякаква критика - не си заслужава в някаква стаичка с размерите на тоалетна да си чупим крайниците с изпуснати тежести:) :) :) А и май няма душове :shock: ...

Планинарството (или там както се води) принципно също е супер привлекателно, но пак по вътрешна информация (не казвам, че съм 100% сигурен) е много времеизяждащо и трябва да се харчат и известни суми пари (не разбрах точно защо)...;)

Според мен е най-добре човек да запише някакъв спорт, който да не му тежи на следването, защото така и така няма да може да се занимава с него (спорта) сериозно... :) Бтв готино е ветроходството! Провежда се на Панчарево и е голям купон... :) :) :)
Аватар
Rainbowman
В началото бе словото

Мнение от Rainbowman »

От познати съм чувал добри думи за катеренето,като понапредне човек се ходело и на скали да се катери,а иначе стената в ректората е една от малкото в цялата страна и при това е качествена,като за студенти е и безплатна.Един друг познат пък е записал стрелба с лък и казва че било интересно,ако ви се иска да се правите на Леголас може да се пробвате :D Аз пък един път се вмъкнах нелегално с двама приятели на урок по спортни танци в биологическия и беше забавно,най-малкото е доста неангажиращо и помага да се отпусне човек след напрегнат ден.
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

хммм аз още не мога да реша какъв спорт да избера...след като се разбра, че явно няма да е Туризъм, тъй като не е удобен за мен
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

и аз още се чудя..тенис не съм играл, а отдавна ми се иска и май него ще пиша. А няма ли и готина треньорка по тенис, не само батко ;)
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

J`E`K`O написа:и аз още се чудя..тенис не съм играл, а отдавна ми се иска и май него ще пиша. А няма ли и готина треньорка по тенис, не само батко ;)
и на мен то много години ми се иска да се запиша на тенис на корт, но понеже си нямам никаква идея как точно се играе, малко се притеснявам :oops:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

qni4ka написа:
J`E`K`O написа:и аз още се чудя..тенис не съм играл, а отдавна ми се иска и май него ще пиша. А няма ли и готина треньорка по тенис, не само батко ;)
и на мен то много години ми се иска да се запиша на тенис на корт, но понеже си нямам никаква идея как точно се играе, малко се притеснявам :oops:
а и аз съм така, ама то те учили. Ако не, все ще намерим някой колега или колежка да ни помогнат ;)
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

J`E`K`O написа:
qni4ka написа:
а и аз съм така, ама то те учили. Ако не, все ще намерим някой колега или колежка да ни помогнат ;)
хубавото на тениса е , че доста се спортува...никак не е лесно тва тичане от единия до другия край, ама пък се натоварва само едната ръка
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

на мен тичането не ми пречи. Аз обичам да спортувам, преди много играех баскетбол. Наистина само лошото е че се натоварва само едната ръка, но нищо, ще ги сменяме :D
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

Няма се пуашиш,има куп удари и с другата ръка,че и с двете :wink:
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

J`E`K`O написа:на мен тичането не ми пречи. Аз обичам да спортувам, преди много играех баскетбол. Наистина само лошото е че се натоварва само едната ръка, но нищо, ще ги сменяме :D
ще ходим на фитнес да дигаме гирички за другата :P ти каква специалност си приет?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”